03.01.2009 / Rakip Gazino Patronu Beni Üç Gün Alıkoydu


     
Emel Sayın'dan yıllar sonra gelen
şok itiraf...

     "Çakıl Gazinosu'yla anlaşmıştım. İzmir'e kaçırıldım ve üç gün otelde alıkonuldum. Bu yüzden Çakıl Gazinosu'nda sahneye çıkmak nasip olmadı..."

     Filiz Akın'ın TV programına konuk olan Emel Sayın, gazino döneminde yaşadığı bir olayı anlattı. Başrolünü oynadığı "Mavi Boncuk Filmi"ndeki gibi kaçırıldığını belirten Sayın, yıllardır gizlediği bu olayı şöyle anlattı:

     "Çakıl Gazinosu ile anlaşmıştım. Tam sayfa resimlerim çıktı. O sırada da Tarık Akan, Ertem Eğilmez, ben ve eşim Mısır'a, Kahire'ye gidiyorduk. Kahire'den geldikten sonra başlayacaktım. Gittik, güzel bir seyahat oldu. İstanbul'a geldim, bavullarımı yerleştireceğim ve ertesi gün 'Çakıl Gazinosu'nda çıkacağım. Eşim telaşlı bir şekilde çağırdı. Camdan dışarı bir baktım, üç siyah araba içerisinde kalabalık adamlar var. Arkasında da uzakta bizim gazinonun arabası. O an ne yapacağımı şaşırdım. Büyük tatsızlık olacak. Gittik arabaya, adamlar kalabalık ve silahlı da olabilir. Bindik arabaya gidiyoruz, ama nereye gittiğimizi de bilmiyoruz. Anladım, kaçırılıyoruz. Bağıracağım, gururuma yediremiyorum. Eğlenceye alayım dedim. Film setinde nasıl olur, film sahnesi gibi düşündüm ve kahkahalar atmaya başladım. Havaalanına götürdüler, uçağa bindirdiler ve bizi Efes Oteli'ne yerleştirdiler. Üç gün misafirimizsin, kimseyi aramayın dediler. Gayelerini o zaman anladım, amaçları beni 'Çakıl Gazinosu'na çıkarmamaktı. Çakıl’da çıkmak nasip olmadı."

     Vatan Gazetesi - 03.01.2009 Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769173
Online Ziyaretçi Sayısı:44
Bugünlük Ziyaret :868

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.