01.01.2011 / 'Doğru Bir Seçim'

Yüksek Sadakat Grubu


     Müzik adamlarından “Eurovision” temsilcimiz “Yüksek Sadakat Grubu”na olumlu not:

     “Eurovision”da Türkiye’yi bu yıl “Yüksek Sadakat” temsil edecek. Müzik adamları 1997 yılında temelleri atılan grubun, “Eurovision”da başarılı olacağını söylüyor:

     “TRT” bu yıl Atiye, Hande Yener gibi birçok ünlü ismin aday olduğu “Eurovision 2011 Şarkı Yarışması”nda Türkiye’yi “Yüksek Sadakat Grubu”nun temsil edeceğini açıkladı. 1997’de “Filinta” adıyla temelleri atılan “Yüksek Sadakat Grubu” kendi adını taşıyan ilk albümünü Ocak 2006’da “DMC” etiketiyle piyasaya çıkardı. 5 kişiden oluşan grubun üyeleri vokalde Kenan Vural, gitarda Serkan Özgen, bas gitarda Kutlu Özmakinacı, tuşlu çalgılarda Uğur Onatkut ve davulda Alpay Şalt’tan oluşuyor. “Eurovision 2010”da, Lena’nın seslendirdiği parçayla birinci olan Almanya’da düzenlenecek olan yarışma için müzik otoritelerinin görüşleri ise şöyle:

     Kendilerine Özgü Olurlarsa Şansları Yüksek!

     Ali Rıza Binboğa: Bence iyi bir seçim. Çok kendine özgü bir grup. Solistleri çok iyi. Geniş bir ses performansı var. Bana kalırsa vokalin sesinin maharetini kullanabileceği bir şarkı yaparlarsa iyi olur. Bir önceki kazanana öykünmektense kendilerine özgü olurlarsa şansları yüksek. Ama yine de fal açamayız.

     TRT Ciddi Bir Kurum, Rock Gruplar Müziğe Daha Ciddi Bakıyor!

     Sezen Cumhur Önal: Müziği müzik gibi yapan insanlar. Çok iyi bir seçim. Başarılı olacaklarına eminim. Yani yaptıkları müzik çok doğru bir müzik olacaktır. “TRT” ciddi bir kurum ve anladığım kadarıyla müzikte de ciddiyeti arıyor. O ciddiyeti de bu gruplarda buluyor. Bizde rock gruplar müziğe daha ciddi bakıyor.

     Doğru Seçim Ama Şebnem Ferah’ı da Düşünsünler

     Özdemir Erdoğan: Yüksek Sadakat”i beğenerek izliyorum. Benim aklıma Şebnem Ferah gelmişti. Bu ismi de bir ara düşünmeleri gerekiyor. Yine “Yüksek Sadakat”in de doğru seçim olduğuna da inanıyorum.

     Şarkıları Hangi Dilde Olursa Olsun Başarılı Olacaklar

     Metin Özülkü: “Yüksek Sadakat” çalışmalarını uzun zamandır yakından takip ettiğim başarılı bir grup. Yarışmaya hazırlayacakları şarkı hangi dilde olursa olsun oldukça başarılı olacaklarına inanıyorum. Müziklerindeki tını evrensel bir yanları olduğunu hissettirıyor.

     Gazete Vatan - 01.01.2011, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769196
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :873

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.