08.01.2011 / 'Çizme'yi Aştılar!'

Ergen, Gülben - Serengil, Seren


     Gülben Ergen ile Seren Serengil arasındaki “Çizme” polemiği büyüdü. Ergen, Serengil’i küçümser ifadeler kullanırken, Serengil, üstü kapalı tehditler savurdu.

     Kısa bir süre önce Seren Serengil ile Gülben Ergen’in “Chanel” çizmelerle pişti olması yıllardır aralarında husumet olan ikiliyi tekrar karşı karşıya getirdi. Serengil, Ergen’e “Bizim taklitçi (Ergen’i kastediyor) klipte kar sahnelerinde giydiğim Chanel çizmelerin aynısını almış, siyah ince çorapla giymiş ya inanamıyorum. Görgülü kız” diye laf attı. Ergen de bu suçlamalara sessiz kalmadı. “Twitter”da “Sabah sabah yok saydıklarımın çıkartmaya çalıştıkları sesleri duydum. Işığını kaybetmiş yüzlerini gördüm. Neden şimdi ayaklandıklarını anladım” yazdı. Bu ifadeler karşısında iyice çıldıran Serengil “Senin kaybettiğin benim her daim istediğim an kazandığım ışık. Bence sen akıllılık yapıp cevap vermezdin yaptıklarını söylemeyeyim diye. Bence devam et” sözleriyle üstü kapalı tehditte bulundu. Serengil, bununla da yetinmeyip, “Bazıları da haklı buralara gelmek için ne yollar ne tavizler verildi, nasıl olur da bu kız 8 sene oturup aynı yerden geri dönüyor di mi adı Işıko. Işığını kim kaybetmiş acaba reyting alamadan kaldırılan programlar, diziler, muhteşem mazi. Hiç bana yazma canım tutayım çenemi” yazdı.

     ‘Kadın Aşık Olacağı Adamı Doğurur’

     Gülben Ergen, “Twitter”daki Serengil polemiğini bıraktı ve Yılmaz Erdoğan’ı kastederek “Yılmaz’la (kaynım) uzun bir sohbet ettik... Dedi ki ‘Kadın aşık olacağı adamı doğurur.’ Sen ben bi etkilen, bi fenalaş, bi dövün, bi debelen” diye yazdı. Ergen “Aşığım sanaaaaa doyamıyorummmmmmmm:))))))) Aşk Aşk Aşk Aşk Aşşşkımmm Aşık olduğummmmmm!!” notuyla “Twitter”a 4 yaşındaki oğlu Atlas’ın fotoğrafını koydu.

     Gazete Vatan - 08.01.2010, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770079
Online Ziyaretçi Sayısı:34
Bugünlük Ziyaret :997

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.