14.01.2011 / Ünlü Sunucuyu İşinden Etti!

Yazıcı, Ayşenur


     Gülben Ergen’in “TRT”de yeni başlayacak programına isim bile bulan ünlü sunucuya büyük şok.

     İşte Ayşenur Yazıcı’nın “sacitaslan.com”dan Suna Üçkarışoğlu’na anlattıkları:

     “Gülben Ergen’in Program İsmini Bile Ben Koydum!”

     “Sunacığım nasıl oldu anlamadım. Gülben Ergen’le TRT’ye program yapması konusunda konuşuyorduk. Bulduğu program ismini benimle paylaştı. ‘Her Şey Kadınlar İçin’ diye bir isim bulmuştu. Ben de bu ismin iyi olmadığını programın isminin ‘Gülben’ olmasının daha iyi olacağını söyledim. Çok sevindi.

     Aman bir de ne göreyim. Bana TRT’den bir açıklama ‘Ayşenur Hanım maalesef programınızı bitiriyoruz. Yerinize Gülben Ergen başlayacak’ demezler mi? İyi de nasıl olur bu dedim. Sunacığım biliyorsun her sabah “TRT”de “Sütlü Kahve” programım 21 sharelere çıkan başarılı bir program.

     Hayır anlamadığım Gülben Ergen ‘TRT’ye program yapacaksa yapsın, gözü olanın gözü çıksın. Benim program saatime göz diktiyse, beni de başka bir saate kaydırsalardı. Ama gördüğün gibi cuma son ve ben işsiz kalacağım.

     “Gülben Ergen’i Bülent Arınç’a Şikayet Etmişler”

     Yaşadığım bu durum hiç etik değildi. Nasıl oldu, kim tarafından yazıldı bilmiyorum ama ‘TRT’de bana yapılan bu haksızlığı Bülent Arınç’a mektup yazarak bildirmişler. Çok üzgünüm. Ben Gülben Ergen’in beni işimden etmesindeki nedeni gerçekten anlayamadım. Üstelik program ismini ben bulmuşken.”

     Gazete Vatan - 14.01.2011, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771256
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :1052

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.