25.01.2011 / Mitinglerde Islık Çalacak!

Kılıçdaroğlu, Kemal


     Kılıçdaroğlu, partisinin seçim şarkısı ve seçim sloganı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

     Başbakan Erdoğan’a “Türk Telekom Arena”da ıslıklı protesto “CHP”ye ilham verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sloganını “Bir ıslık da sen çal” olarak belirledi. Miting meydanlarında ıslık sesi eksik olmayacak.

     Popstar yarışmalarında başarılı olmuş bir kadın sanatçı “CHP”nin seçim şarkısını okuyacak. O sanatçının kim olduğunu söylemeyen Kılıçdaroğlu, pop sanatçıların korktuğunu söyleyerek tekliflerini geri çevirdiklerini söyledi.

     Kılıçdaroğlu bu açıklamaları uçakta sohbet ettiği gazetecilere anlattı. Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, o konuşmadan önemli satır başlarını bugünkü köşesine taşıdı. Yeni bir şarkı çalışmasına başladıklarını anlatan CHP lideri, basın mensuplarına ilginç açıklamalarda bulundu:

     “Onur Akın bir şiir bulmuş, üzerinde çalışıyor. Yine marş motifinde... Ama okuyacak sanatçı bulmakta zorlandık. Birkaç pop sanatçısına teklif götürüldü, kabul etmediler. Hepsi korkuyor. Popstar yarışmasında başarılı olmuş bir kadın sanatçıya önerdik, kabul etti. Beğenileceğine inanıyorum, güzel bir şiir.” Sanatçı isimlerini açıklamaktan kaçındı: “Kadın sanatçılar; önemli değil...”

     Islık Çal

     Eskişehir’de katıldığı ödül törenindeki bir cümlesinden yola çıkarak, seçim sloganı tespit ettiğini söyledi. “Galatasaray Stadı”ndaki ıslıklı protestoya atıf yapıp ekledi:

     “Mitinglerde ıslık çaldıracağız. Recep Bey’den korkmadan artık herkes ıslık çalabilir. Sloganımız da bellidir, ‘Bir ıslık da sen çal’...”

     ……………………………………..

     Gazete Vatan - 25.01.2011, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771879
Online Ziyaretçi Sayısı:32
Bugünlük Ziyaret :1080

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.