02.02.2011 / Defne Joy Foster Evinde Ölü Bulundu!

Foster, Defne Joy


     Son olarak “Yok Böyle Bir Dans” adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan’daki evinde ölü bulundu. Foster’ın ölüm nedeni araştırılıyor.

     Emniyetten alınan kesin olmayan bilgilere göre gece 3 civarında polis eve gelmiş. Eğlenceden dönen alkollü olduğu sanılan ünlü sunucunun hap aldığı söyleniyor...

     Ünlü sunucu ve DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan’daki evinde ölü bulundu. 32 yaşındaki Foster son olarak “Yok Böyle Dans” isimli yarışmada yer alıyordu. Sunucunun ölüm nedeni araştırılıyor. Polis olaya ilişkin inceleme başlattı.

     Ünlü sunucu Defne Joy Foster’in, İstanbul Caddebostan’da ölü bulunduğu evin bir arkadaşına ait olduğu öğrenildi. Foster’in dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra bu eve geldiği belirtildi. Foster’in vücudunda herhangi bir darp ve yaralama izi bulunmadığı ifade edilirken polisin incelemesi devam ediyor.

     Defne Joy Foster Kimdir?

     2 Mayıs 1979 doğumlu dizi oyuncusu, sunucu ve eski DJ’dir.

     Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir “Alsancak Ortaokulu”nda okudu. 2008’de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009’da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.

     İlk olarak “Kral TV”de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre “Sihirli Annem” adlı dizide “Eda” karakterini canlandırdı. Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. TV8’de yayınlanan “Bir İş İçin Lazım” adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir “TRT” programı olan “Çeyiz Şov”u sundu.

     Foster, “NTV”de “Yeşil Ekran” kuşağında da sunuculuk yaptı.

     Son olarak Acun Ilıcalı’nın sunup, yapımını üstlendiği “Yok Böyle Dans” adlı programa yarışmacı olarak katılan Foster yarışmadan geçen hafta elenmişti.

     Gazete Vatan - 02.02.2011, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769241
Online Ziyaretçi Sayısı:55
Bugünlük Ziyaret :892

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.