01.01.2011 / Bodrum'da Ezilme Tehlikesi Atlattı

Yener, Hande


     Turizm’in gözde merkezlerinden Bodrum 2011 yılına “İskele Meydanı”nda düzenlenen ve yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı Hande Yener konseri ile girdi.

     Bodrum sokakları çılgınca dans eden yerli ve yabancı turistlerle doldu. Yeni yılda “Demokrat Parti”li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sıcak mesajlar verdi. Konser öncesi açıklamalarda bulunan Hande Yener, “Bodrum benim için aşk ve beyaz evlerin bulunduğu bir cennet. Bodrum’dan sonra Muğla için de bir şarkı yapacağım ve 2011 benim için yepyeni bir Hande Yener yılı olacak” dedi. Sahnede, yüzünde maske ve ön tarafı dekolte kırmızı elbisesiyle çılgınca dans eden Hande Yener’i yaklaşık 15 bin kişi izledi. Yener, konser alanına gelişi sırasında aşırı izdiham ve ilgi nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi.


     15 Bin Kişi Yeni Yıla Birlikte Girdi


     Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yılbaşına “Bodrum Belediyesi” tarafından “İskele Meydanı”nda düzenlenen Hande Yener konseri damgasını vurdu. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerden gelen yerli turistlerin yanısıra ilçede yaşayan yabancılar ile az sayıdaki yabancı turistin “İskele Meydanı”nda izlediği konser ilçede festival havası estirdi. Noel anne ve Noel baba kıyafetleriyle Bodrum sokaklarını dolduranlar çılgınca dans ederek eğlendi.


     Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konser alanına gelen Hande Yener hayranlarının sevgisi nedeniyle oluşan kalabalık ve aşırı izdiham nedeniyle birara ezilme tehlikesi geçirdi. Yener’i, özel güvenlik görevlileri ve belediyenin zabıta güçleri ezilmekten güçlükle kurtardı. Sahneye çıkmadan önce açıklamalarda bulunan Yener, “Bodrum benim için aşk ve beyaz evlerin bulunduğu bir cennet. Bodrum’dan sonra Muğla için de bir şarkı yapacağım ve 2011 benim için yepyeni bir Hande Yener yılı olacak. Yeni albümümle bomba gibi geliyorum. Bodrum’un benim kalbimde ve şarkılarımda çok özel bir yeri var. Bu nedenle yeni yıla Bodrum’lularla girmek benim için çok özel bir duygu. Yeni yılda herkese sağlık, mutluluk ve sevgi dolu bir yıl diliyorum” dedi.


     Sarışın Seksi Hande


     Sahneye sarı saçları, önü açık kırmızı dekolte bir elbise ve yüzünde maskeyle çıkan Yener, şarkılarında çılgınca yaptığı danslarla hayranlarını büyüledi. Yener’e meydanda bulunan ve limandaki yatların üzerinden konseri seyreden genç kızlar dans ederek ve şarkıları söyleyerek eşlik etti. Yener konserine Bodrum isimli şarkısı ile başladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Yener’e ‘Kal Kal’, ‘Yasak Aşk’, ‘Romeo’ ve ‘Hayrola’ şarkılarında hayranları da eşlik etti.

     Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon da konser sonunda Yener’e çiçek vererek teşekkür etti.


     Saat 00.00’da Bodrum Yeni Yıla ‘Bodrum’ Şarkısıyla Girdi


     Bodrum’da saatler 00.00’ı gösterdiğinde binlerce Bodrumlu, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Demokrat Partili Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, sahnede bulunan Hande Yenerle birlikte Bodrum şarkısını söyleyerek girdi. Bodrum’un dünyaca ünlü “Barlar Sokağı”nda mekanlarını yeni yıl için açan ve canlı müzik yayını yapan yaklaşık yüze yakın bar ve diskoda tatilcilerle doldu taştı. Barlar sokağındaki görüntüler yaz aylarını aratmadı.

     Hürriyet Gazetesi - 01.01.2011, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769004
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :806

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.