05.02.2011 / Aşk Ayağa Düştü

Hadise


     Hadise ayağına yaptırdığı ‘aşk’ yazılı dövmesiyle dikkat çekti. Ünlü şarkıcının ‘aşkı ayağa düşürdün’ diye eski sevgilisi Sinan Akçıl’a gönderme yaptığı iddia edildi.

     Ünlü popçu Hadise, önceki gün “İstanbul Fashion Week” defilelerini izledi. Defilede sık sık frikik veren Hadise’nin ayağındaki “Aşk” yazılı dövme dikkat çekti. Hadise’nin bu dövmeyle bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Sinan Akçıl’a “Aşkı ayağa düşürdün” mesajı vermek istediği öne sürüldü. Ünlü şarkıcı bu konudaki sorularla ilgili olarak “Sinan Akçıl’la müzik anlamında da beraber değiliz. Özel hayatımı çok konuşmam. Bir süredir kendi kendime albüm hazırlamak için uzaklarda kaldım. Şimdi albümüm hazır. Ben zaten hiç konuşmuyorum, ama şarkı sözlerimle konuşmayı tercih ediyorum. Bütün şarkı sözleri de hislerime, yaşadıklarıma göre yapıldı. İnsanlar Hadise neler yaşamış, neden hüzünlenmiş, neden gülmüş çok iyi anlayacaklar. Benim hayatımın şarkılarını bir dönem birisi yazdı denilemez. Benim çalıştığım insanlar zaten beni hisseden insanlar, bu yüzden zaten çok güzel şarkılar ortaya çıkıyor” dedi.

     Hadise “Hiç bir zaman şarkılarımı yaparken şuna ya da buna gönderme olsun demedim. Ama benim için albüm yapmak şahsi, özel bir şey. O yüzden okuduğum şarkılar beni yansıtmak zorunda. Tabii ki yaşadığım şeyler şarkılarımda var” dedi. Ünlü şarkıcı sevgililer gününe yalnız gireceğini belirterek “Bu sene sevgililier gününde etrafımdaki sevdiklerimle, asistanım ile beraber yemek yiyeceğim” diye konuştu.

     Gazete Vatan - 05.02.2011, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770149
Online Ziyaretçi Sayısı:50
Bugünlük Ziyaret :1005

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.