21.02.2011 / Tweet Yazdırmak İçin Eleman Tuttu

Bengü


     “Twitter” çılgınlığı, maaşlı eleman tutturdu. Bengü, yeterince vakit ayıramadığı “Twitter” sayfasını güncellemek için bir sosyal medya yöneticisiyle anlaştı. Seksi popçu tweet’çisine ayda 1500 lira ödüyor
.

     “Facebook”, “Myspace”, “Twitter” gibi sosyal medya paylaşım ortamlarının son yıllarda kazandığı önem sonrası sanatçılar da bu kanalları etkili kullanmanın peşine düştü. Alicia Keys, 50 Cent, Puff Diddy gibi birçok yıldız, “Twitter”, “Facebook” gibi sitelerdeki sayfalarını sosyal medya yöneticilerine emanet ediyor. Bu kişiler ünlüler adına paylaşımda bulunup, güncelleme yaparken, yıldızların adına hayranlarıyla iletişimini sağlayarak para kazanıyor.

     Bu yöntemi Türkiye’de kullanan ünlülerden ilki Bengü oldu. “Akşam Gazetesi”nde yer alan habere göre; seksi popçu, konser, klip çekimleri ve ekstralar yüzünden güncellemekte zorlandığı “Twitter” sayfasını, ayda 1.500 TL. ödediği sosyal medya yöneticisine emanet etti.

     Sosyal medya danışmanlığı hizmeti veren “Medyasos”tan Bora Yeter, “Nasıl ki basın danışmanları, menajerler varsa bu da başlı başına gelişen bir sektör. Sanatçıların takipçileriyle iletişim kurmaları, kendi yapılarını oluşturmaları adına çok önemli” diyor.

     Hürriyet Gazetesi - 21.02.2011, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769517
Online Ziyaretçi Sayısı:48
Bugünlük Ziyaret :940

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.