04.03.2011 / Önce Aşçı, Şimdi de Davulcu Oldu

Bryant, Kobe


     Efsane oyuncu, “THY” için önce mutfağa girip aşçı oldu, şimdi de...

     “Türk Hava Yolları”nın (THY) marka elçisi olan Kobe Bryant, ilk Los Angeles seferi için düzenlenen gala gecesinde Kenan Doğulu ile birlikte sahnede davul çaldı.

     “THY”nin “ABD”deki dördüncü noktası olan Los Angeles seferleri İstanbul’dan gerçekleştirildi. Aynı gün “Paramount Stüdyoları”nda, ilk sefer anısına düzenlenen etkinliğin katılımcıları arasında “NBA”in ünlü yıldızlarından “THY”nin marka elçisi Kobe Bryant da yer aldı.

     THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, açılış konuşmasında, dünyanın göz bebeği İstanbul’dan “Melekler Şehri Los Angeles”a uçuşların hayırlı olması temennisini iletti. Los Angeles hattının “THY” için direk uçulan en uzun hat olduğuna işaret eden Topçu, yakın gelecekte “ABD”de yeni hatların açılacağını söyledi.

     Gecede Kenan Doğulu ve Mercan Dede sahneye çıktı. Esprileriyle geceye renk katan Kobe Bryant, Kenan Doğulu ile birlikte davul çaldı.

     Los Angeles-İstanbul arası direkt uçuş biletleri; Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere gidiş-dönüş tüm vergiler dahil 752 dolar’dan başlayan fiyatlarla satılacak.

     Bryant, daha önce de “THY”nin reklam çekimlerinde aşçı kıyafetiyle mutfağa girmişti.

     Gazete Vatan - 04.03.2011, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770874
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :1042

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.