09.03.2011 / Tatlıses Günah Çıkardı!

Tatlıses, İbrahim


     8 Mart’ta “kadın düşmanı” olduğu öne sürülen İbrahim Tatlıses de günah çıkardı.

     İzmir’de “Ak Parti”li kadın yöneticiler, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nde “Birbirimizi farklılıklarımızla sevelim” sloganıyla yemek düzenledi. Yemeğe başörtülü, dekolteli, mini etekli “Ak Parti” üyeleri katıldı. Kadınlar “Ak Parti”den milletvekili adaylığı düşünen transeksüel şarkıcı Almina Can’ın şarkılarıyla coşarken “kadın düşmanı” olduğu öne sürülen İbrahim Tatlıses de günah çıkardı.

     İzmir’de Ak Parti il yönetim kurulu üyesi Nilgün Gürel tarafından “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nde “Sipari Restoran”da düzenlenen yemekli toplantıya hepsi “Ak Parti”li yaklaşık 400 kadın katıldı. “Birbirimizi farklılıklarımızla sevelim” sloganlı yemekte başörtülü, dekolteli, mini etekli kadınlar yan yana oturdu. Gamze Ünsal, Oya Corsini, Asuman Kapancıoğlu gibi sosyetenin renkli yüzlerinin de katıldığı yemekte, kadınları “Ak Parti”den milletvekili adaylığı düşünen transeksüel şarkıcı Almina Can coşturdu. Kadınlara şiddet uyguladığı için eleştirilen ve adı “kadın düşmanı”na çıkan İbrahim Tatlıses, kadınlara yaptığı konuşmada adeta günah çıkardı. Tatlıses, şunları söyledi:

     “İbrahim Tatlıses’i masaya yatırıp ütülemeden makasları eline alıp kesen köşe yazarlarına sesleniyorum. Kumaşın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Halep’te mi, İstanbul’da mı dokundum bilmiyorsunuz ama makası elinize alıp kesiyorsunuz. 1985’te cehalet mi gençlik mi, tahrik mi diyeyim Perihan Hanım’la (Savaş) bir olay yaşadım. Çocuğumun annesidir halen de gözbebeğimdir. O olayı büyüttüler. 26 yıl gibi bir zaman geçti hala ordayız. Ben Urfa’dan İstanbul’a geldim onlar hala Antep’i geçemediler.

     Kadınlara ne sarkıntılık ne hakaret ettim ne de kaba konuştum. Kadınsız bir dünya düşünemem. Kadın bizim yıldızımız, başımızın tacı, evimizin çiçeği, bahçemizin gülüdür. Kadına şiddet uygulayan insan aciz ve zavallıdır. ‘İbrahim Tatlıses kadın düşmanı’ diyorlar.

     Benim kadar kadına düşkün var mı? Bacılarımı kızlarımı sokakta mı bıraktım ki. Hepsinin altlarında arabaları, evleri, yiyecekleri bir lokma ekmekleri var. Ailemde dört kız kardeşim, altı kız torunum, üçte kendi kızım var. Kadına düşman bir insan, kadını yok sayan bir insan kendi hayatını yaşar ama ben kendim için bir saat bile ayırmadım.”

     İktidar Partisi Olursa Onun Yanında Yürümek İsterim

     Tatlıses, ücret almadan katıldığını söylediği etkinlikte “Ak Parti”den milletvekilliği için de sıcak mesajlar vererek, “Hayatım boyunca muhalefet olmayı sevmedim. Muhalefeti hiç sevmem. İktidar partisi olursa onun yanında yürümek isterim. Muhalefetin görevi iktidara destek olmaktır. Başbakan ve muhalefet liderlerini birarada görmek isteriz. Sürekli birbirlerine sallıyorlar” dedi.

     Kadın Sığınma Evi Sözü Verdi

     Tatlıses, bağımsız ya da iktidar partisinden aday olduğu taktirde yüzde bin seçileceğini öne sürerek, milletvekili maaşını bağışlayacağını söyledi ve kadınlara sığınma evi sözü verdi.

     Gazete Vatan - 09.03.2011, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771311
Online Ziyaretçi Sayısı:43
Bugünlük Ziyaret :1054

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.