18.03.2011 / Köşe Yazarları Çok Ayıpladı


     Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız arasında yaşanan ilk kavganın ardından yazarlar konuyu gazete köşelerine şöyle taşıdı:

     Ahmet Hakan: Bence de nasıl “Falancanın erkekleri...” diye başlıklar atmak aklımızın ucundan bile geçmiyorsa, “İbrahim Tatlıses’in kadınları” türü başlıklar atmaktan da imtina etmeliyiz. Bu konuda prensibi bozmadan, yani ama demeden bir şey daha söylemek istiyorum: Hasta yatağı başında inisiyatif alma, rol çalma kavgası yapmak da taraflara yakışmıyor. Çok ama çok ayıp oluyor.

     Sevilay Yükselir: Nasıl bir ruh halidir bilmiyorum ama her iki kadının da yaptığının İbo’ya büyük saygısızlık olduğunu düşünüyorum. İkisini de tanımam, bilmem ama kendilerine bir tavsiyem var. Yapmasınlar! O son derece çirkin ve ucuz görüntü veren kadın tartışmalarını, hiç değilse adam yaşama tutunmak için mücadele verirken bir kenara bıraksınlar!

     Tuna Kiremitçi:“Maslak Acıbadem Hastanesi”nin “Topkapı Sarayı”na döndüğü çok belli. Yoğun bakım ünitesinin önünde sadece Hürrem eksik. Beyler siz siz olun, bekarken vurulmamaya gayret edin. Dikkatsizliğiniz hastanede komplikasyonlara neden olabilir.

     Ünlülerin Akını Sürüyor

     Tatlıses’e ziyaretçi akını dün de sürdü. Sezen Aksu, personel girişinden hastaneye girdi ve kısa süre İbo’yu ziyaret etti. Görüntülenmek istemeyen Aksu, ziyaretin ardından dikkat çekmemek için sıradan bir arabayla yine personel çıkışından hastaneden ayrıldı. İbrahim Tatlıses’i dün ziyaret edenlerin arasında Arif Sağ, Melek Baykal, Gülse Birsel, Mazhar-Fuat Özkan da bulunuyordu. Popçu Serdar Ortaç da İbo’yu ziyaret etti, çıkışta kısa bir açıklama yaptı.

     Gazete Vatan - 18.03.2011, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771716
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :1071

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.