07.09.2009 / Popstar'da Türban Kavgası

Popstar'da Türban Kavgası


     “Popstar Alaturka”
da türban kavgası. Söz “Türkiye Suudi Arabistan olur mu?” sorusuna gelince ipler koptu.

     “Popstar Alaturka”nın cuma gecesi yayınlanan bölümünde gergin dakikalar yaşandı. Başörtülü yarışmacı Çiğdem Özdemir şarkısını okuduktan sonra jüri üyesi Armağan Çağlayan “Sizden popstar olmaz. Çünkü popstar giyimi, sahnede duruşu ile de dikkat çekmelidir” dedi. Salondaki bir izleyici “Bu program Suudi Arabistan’da da yapılıyor. Orada kızlar başörtülü. Kimse bunu yadırgamıyor” deyince diğer jüri üyesi Gülben Ergen, sert bir giriş yaptı.

     Bülent Ersoy karşı çıktı

     Gülben Ergen “Burası Arabistan değil, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye, Arabistan olmadı, olmayacak da” dedi. Gülben Ergen’in alkış alan ateşli konuşmalarını Bülent Ersoy kesti. Ersoy “Bu hadisenin demogojik hale getirilmesine karşıyım. Çiğdem’in üzerinden böyle tartışmalar yapmak son derece yanlış ve tehlikeli. Gülben Hanım’ın söylediklerine şiddetle karşı çıkıyorum. Zaten hepimiz Atatürk’ün çocuklarıyız” dedi.

     Haftaya başörtüsü takacak

     Sinirlendiği her halinden belli olan Gülben Ergen “Bülent Hanım’ın söz ettiği şeyi kabul etmiyorum. Benim karşı olduğum Çiğdem değil, salondaki hanımefendinin Türkiye’ye model olarak Suudi Arabistan’ı göstermesi” dedi. Bülent Ersoy ile Gülben Ergen arasındaki gerginlik Ersoy’un şu sözleriyle daha da alevlendi: “Görürüsünüz, haftaya ben de başörtü ile geleceğim ve en güzel şekilde sanatımı icra edeceğim. Şarkı başörtü ile de okunur başörtüsüz de...”

     Hürriyet Gazetesi - 07.09.2009, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769045
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :824

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.