16.04.2011 / Açıkalın Hızla İyileşiyor

Açıkalın, Peker


     Açıkalın’ın tedavisi “Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi”nde sürüyor.

     İstanbul Kadıköy’de üç gün önce kızının okulunun önünde yaşanan olayın ardından fenalaşarak hastaneye kaldırılan sanatçı Peker Açıkalın’ın tedavisi “Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi”nde sürüyor. Hayati tehlikeyi atlatan Peker’in haftasonunu “Yoğun Bakım”da geçireceğini belirten doktorları sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

     Kılıçdaroğlu Ziyaret Etti

     Açıkalın’ın dün de bir ziyaretçisi vardı. Seçim çalışmaları için İstanbul’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Açıkalın’ı hastanede ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Açıkalın’ın sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve kısa sürede yoğun bakımdan çıkmasını umduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, “Sağlık durumu çok iyi. Kendisini gördüm. Hastaneden çok memnun. Umarım kısa sürede yoğun bakımdan çıkar ve kameraların karşısına geçer. Aday adaylığıyla ilgili bir şey konuşmadık. Günlük politik bazı espriler yaptı. Umarım kısa sürede hastaneden çıkar” dedi.

     Olayı Kamera Çözecek

     Bu arada olayla ilgili soruşturma kapsamında polis, bölgede olay anını kaydeden görüntüleri araştırıyor. Olay yerinin yakınlarında çekim yapan kamera bulunmadığını belirten emniyet yetkilileri, olayı aydınlatacak en ufak bir görüntünün dahi işlerine yarayacağını belirterek bu konudaki çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

     Müdürden Yeni İfade

     Öte yandan olaydan sonra yaptığı açıklamada trafik polisinin Peker Açıkalın’ı ittiğini ve Açıkalın’ın fenalaştığını öne süren okul müdürü Mehmet Durak’ın poliste verdiği ifadede polis memurunun hakaret ve saygısızlığını görmediğini söylediği ortaya çıktı. Durak, ifadesinde olayın olduğu gün Açıkalın’ın bir okul gezisi hakkında bilgi almak için okula geldiğini belirterek, “Peker Açıkalın polisin yanına hızlı ve heyecanlı şekilde gitti ve yükses sesle konuşmaya başladı. Konuşma sırasında “artislik yapma” diye sözler duydum. Ancak o sözü polis memuru mu yoksa Peker Açıkalın mı söyledi bilmiyorum. Polis memuru Açıkalın’ın görevini engellemesine son vermek amacıyla gayet normal bir şekilde eliyle kenara çekilmesi için darbe veya vurma oluşturmayacak şekilde uyarıda bulundu. Kesinlikle bir düşme, sendeleme, sallanma söz konusu değildi. Açıkalın okula doğru yöneldi ve işaret parmağını polise sallayarak ‘Ben sana gösteririm’ diye yüksek sesle bağırdı. Ben polis memurunun saygısızlığını veya hakaretini görmedim. Açıkalın’ın kalp ameliyatı olduğunu bildiğim için hemen arkasından gittim. Bana ‘Ben çok kötüyüm’ dedi. Sandalyeye oturarak fenalaştı. Polislerin ambulansı engellediklerini görmedim” dedi.

     Gazete Vatan - 16.04.2011, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771185
Online Ziyaretçi Sayısı:27
Bugünlük Ziyaret :1051

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.