24.05.2011 / Demet Akalın'a Çok Ağır Hakaret!


     “Twitter”
da başlayan bu kavga karakolda biter...

     Mehmet Ali Ilıcak, “Twitter”da ağzını bozdu, Demet Akalın’a “Şırfıntı” dedi. “Kapa çeneni” diye isyan eden Akalın dava açıyor.

     Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile “Twitter”da tartışma yaşadığı Nazlı Ilıcak’ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak yine kapıştı. Her şey Akalın’ın Meyra’yı kastederek yazdığı “Ya, yazık şu kızcağıza, bir konser bağlayın da kocası sussun. Günahtır, ayıptır” notuyla başladı. Bunun üzerine Ilıcak, “Twitter”da şunları yazdı:

     - Büyüklerim ‘Şırfıntılara bulaşma’ derdi de inanmazdım. Haklılarmış. Büyük sözü dinleyeceksin. Üstüme bir tanesi bulaştı. Silkemiyorum!

     - Olmadık yerde karşıma çıkıyor. Adil güreşmiyor, güreşemiyor. Varsa bir hadise hodri meydan! Eşimi kirli diline pelesenk etme.

     - Adını anmayacağım, kirlenmek istemiyorum. Unutma ki: Sıçrayan pislik yıkamakla geçer ama pislik hep pislik kalır! Sıçradıkça gündem oluyorsun.

     - Eşimi ağzına alacaksan, önce bir çalkalayacaksın. Senin seviyene inerim ama O senden çok uzak. O, senin olamadığın yerde! Kendine başka zemin ara.

     - Eşim Meyra’dan bu vesile ile özür diliyorum. Pırlanta yüreğini, tertemiz hislerini bir şırfıntının pisliğine muhatap ettiğim için!

     Akalın, Ilıcak’a “Bir daha ağzını açarsan kadın halimle karşına dikilirim. Yeter! Kapa çeneni” diyerek karşılık verdi.

     Gazete Vatan - 24.05.2011, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771416
Online Ziyaretçi Sayısı:48
Bugünlük Ziyaret :1059

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.