03.06.2011 / 'Pek Fazla Sallamadım!'

Sıla


     Ünlü şarkıcı Sıla, “Kral TV Müzik Ödülleri”nden eli boş dönünce sert konuştu...

     Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen “Kral Müzik Ödülleri”nde “En İyi Albüm”, “En İyi Şarkı”, “En İyi Şarkı Sözü” ve “En İyi Kadın Şarkıcı” kategorilerinde aday olan Sıla, geceden eli boş dönünce meslektaşları isyan etmişti. Demet Akalın, Hande Yener, Serdar Ortaç ve Kenan Doğulu; Sıla’nın ödül alamamasına tepki gösteren isimler oldu. Akalın, “Sıla’nın ve Hande’nin ödül almadığı bir rüya komedi, tebrikler!” derken, Yener de “Sıla mutlaka bir ödül almalıydı” diye konuştu.

     Bir Ödülü Hak Etti

     Serdar Ortaç da, “Tarkan o ödülleri alabilir. Ama Türkiye’de O’nun kadar başarılı işler yapmış arkadaşlar da var. Mesela Sıla adaydı, ama ödül alamadı” şeklinde konuştu. Sıla’nın bir dönem vokalistliğini yaptığı Kenan Doğulu da “Birileri 7 ödül alıyorsa vardır, bir bilinen elbette. Fakat bir ödül de Sıla alsaydı, güzel olurdu” demişti.

     “Herkese Teşekkürler”

     Tüm bu olanların ardından “Günaydın”a konuşan Sıla, meslektaşlarının kendisi hakkında yaptıkları yorumlardan ötürü çok mutlu olduğunu söyledi. Sıla konuyla ilgili olarak, “Müziğime sahip çıkıldığını görmek benim için en büyük ödül... Herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

     Pek Fazla da Sallamadım

     Önceki akşam orkestrasıyla Nişantaşı’nda bir mekanda görüntülenen şarkıcı, kendisine ödül alamamasıyla ilgili soru soran gazetecilere, “Çok da önemli değil, önemli olan oraya gelen arkadaşlarımı görmekti. Ayrıca da fazla sallamadım” cevabını verdi.

     Gazete Vatan - 03.06.2011, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771181
Online Ziyaretçi Sayısı:27
Bugünlük Ziyaret :1051

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.