09.06.2011 / Altın Kelebek Sahiplerini Buluyor

Altın Kelebek


     “Hürriyet”
in gelenekselleşen “Altın Kelebek Ödül Töreni”nin 38’ncisi, bu sene 13 Haziran 2011 Pazartesi günü “Haliç Kongre Merkezi”nde yapılacak.

     2010-2011 sezonunun TV ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği gecenin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk ve Ayşe Arman üstlenecek.

     Gecede Hadise, Atiye, Sibel Can ve sürpriz isimler sahne alacak. Törende ayrıca Beyaz’ın skeçleri, performanslar ve sürpriz ödül kategorileri olacak.

     “Star TV”nin saat 20.00’den itibaren canlı olarak yayınlayacağı törende kırmızı halıda “Hürriyet” yazarları Cengiz Semercioğlu, Melis Alphan, Ömür Gedik, Onur Baştürk ve magazin dünyasının önemli isimleri konuklarla röportajlar yapıp kıyafetleri yorumlayacaklar.

     Gecede, 2010-2011 sezonunun televizyon dalında “En İyi Kadın” ve “En İyi Erkek Sunucusu” ile “En İyi Kadın Haber Sunucusu” ve “En iyi Erkek Haber Sunucusu” ödülleri verilecek. Yine televizyon dalında “En İyi Haber Programı”, “En İyi Yerli Dizi”, “En İyi Kadın Oyuncu”, “En İyi Erkek Oyuncu” ile komedi dizisi dalında “En İyi Kadın ve Erkek Dizi Oyuncusu” da “Altın Kelebek” ödülüne hak kazanacak. Ayrıca gecede “En İyi Yarışma”, “Talk Show”, “Spor Programı”, “Magazin” ve “Güncel Kültür Sanat Programları” ödülleri de verilecek.

     Geçen yıl İbrahim Tatlıses, Beren Saat, Kenan İmirzalıoğlu, Ebru Gündeş, Acun Ilıcalı, Demet Evgar, Rıdvan Dilmen, Candan Erçetin, Yalın gibi ünlü isimlerin sahip olduğu “Altın Kelebek Ödülleri” bu yıl müzik dalında “En İyi Türk Halk Müziği Kadın ve Erkek Solisti”, “En İyi Pop Müzik Kadın ve Erkek Solisti” ile “Türk Sanat Müziği”, “Fantezi Müzik Erkek Solisti” dallarında sahiplerini bulacak. Gecede “En İyi Çıkış Yapan Solist” ve “En İyi Klip” “Altın Kelebek”e kavuşacak.

     Özel ödüllerin de verileceği gecede “Yılın En İyi Şarkısı” da ödüllendirilecek.

     Hürriyet Gazetesi - 09.06.2011, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770876
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :1042

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.