09.06.2011 / Avcılar-Bebek

Serdar Ortaç Partide


     Serdar Ortaç, dün gece katıldığı partide yarattığı atmosferle, bir votka reklamındaki “avcılar” ve “bebek” temalarını anımsattı.

     Reklamı Partiye Taşıdı

     Serdar Ortaç’ın hareketli yaşamı, “istanblue”nun İstanbul gece hayatı ve semt isimlerinden yola çıkarak çektiği reklam filmini aratmıyor. Bir kulüpte tek başına dans eden genç kızın “Bebek”, çevresini saran erkeklerin “Avcılar” olarak tanımlandığı reklam, önceki akşam ünlü şarkıcı sayesinde gerçek hayata taşındı.

     Kızlar Göz Hapsinde

     Ortaç, “Les Ottomans Otel”de düzenlenen partiye her zamanki gibi bir grup kız arkadaşıyla gitti. Bir locaya geçip gecenin tadını çıkarmaya başlayan şarkıcıya çok geçmeden birkaç erkek arkadaşı da katıldı. Kızların arada kaldığı, erkeklerin onları göz hapsine aldığı bu tablo, reklamdaki “avcılar” ile “bebekler”i aratmadı.

     Uykuda Terk Edildi

     Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta uzun zamandır beraber olduğu Litvanyalı aşkı Asta tarafından terk edildi. Asta, Kıbrıs tatilleri sırasında, o uykudayken bavulunu toplayıp ortadan kayboldu. Ünlü şarkıcı da önceki günkü partiye yeni kız arkadaşı olduğu söylenen pembe elbiseli güzelle geldi.

     Hürriyet Gazetesi - 09.06.2011, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772393
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :1090

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.