15.06.2011 / Ekinci'nin Kelebek Şovu

Ekinci'nin Kelebek Şovu


     “Altın Kelebek Gecesi”ne damgasını vuran Tuba Ekinci’den savunma geldi...

     * Tarkan, “En İyi Şarkıcı” ve “Sevdanın Son Vuruşu" adlı şarkıyla “Yılın En İyi Şarkısı Ödülü”nü almak için sahneye çıktığında, Ekinci de kendini ortaya atıverdi.

     * Şarkıcı, Beyazıt Öztürk ve Ayşe Arman’ın şaşkın bakışları arasında “Hülya Avşar adına soru soracağım. Neden okul yaptırmadın? Bence hiç gerek yok yaptırmana ama...” deyince Tarkan, “Benim ne yaptırdığımı herkes biliyor. Böbürlenen küçülür” yanıtını verdi.

     * Megastar, “Bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı” diyerek tepki gösterdi ve sahneden ayrıldı. Ekinci ise Tarkan’ın arkasından “En çok düet yapmak istediğim sanatçısın” diyerek şovunu sürdürdü.

     * Ekinci kendini şöyle savundu: “Ne var ki bunda? Tarkan hepimiz gibi bir insan, ona soru sormak normal bir şey değil mi? Avrupa’da öpüşenler, birbirini elleyenler var, biz de böyle bir şey yaşanınca herkes eleştirmeye başlıyor.”

     En İyiler Kelebeklendi

     “38’inci Altın Kelebek Televizyon Yıldızları Ödülleri” önceki akşam “Haliç Kongre Merkezi”nde sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk ve Ayşe Arman’ın üstlendiği gecede Tarkan, Hadise, Hande Yener, Atiye ve Sibel Can sahne aldı. Ünlü kadınların adeta şıklık yarışına girdiği törende, Hadise’nin sahne şovu herkesi büyüledi.

     “En İyi Talk Show” ödülünü alan Okan Bayülgen, “Beyazıt’a yazdığım mektubu okuyacağım” diyerek konuşmaya başladı. Bayülgen’in, “Ödülü Beyazıt Öztürk adına alıyorum. Çünkü bu ana kuzusuyla 15 yılı aşan zirve mücadelesinde Altın Kelebek’i tuttuğum her yıl O’nun daha çok hak ettiğini düşünüyorum. Artık birbirimizle yarışmıyoruz. Yarışacak gençleri bekliyoruz. Bu yıl bu ödülü son kez alıyorum. Artık gençlerin desteklemesi gerekiyor. Bu ödül Kanal D’nin ve Beyazıt’ındır. Ben İstanbul’un babası, Şirin’in kocası, Reyhan ve ekibimin bir tanesiyim” şeklinde konuşması dakikalarca alkışlandı.

     “Tarzımı Tutturmak Zordur”

     “Fantezi Müzik Erkek Solist” ödülüne layık görülen İbrahim Tatlıses’in ödülünü oğlu İdo aldı. Tatlıses’in 15 gün sonra eve çıkacağı haberlerini yalanlayan İdo, “Tedavi çok güzel gidiyor. Babam tedaviye çok hızlı cevap veriyor. Ama eve çıkması söz konusu değil. Belki bir ay, belki üç ay, belki de bir yıl sürebilir” açıklamasını yaptı.

     Gecede yeni şarkısı “Bana Anlat”ı ilk kez seslendiren Hande Yener, kafasındaki kelebek aksesuvarıyla dikkat çekti. Tarzının herkesten farklı olduğunu dile getiren Yener, “Bu yüzden Sinan Akçıl’la çalışıyorum. Tarzımı tutturmak çok zordur. İleride teklif gelirse pop rock tarzı bir albüm yapmak istiyorum” dedi.

     Gazete Vatan - 15.06.2011, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771886
Online Ziyaretçi Sayısı:37
Bugünlük Ziyaret :1080

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.