16.06.2011 / 'Halkımız Çok Pişman!'

Tunç, Ferhat


     Ferhat Tunç, Tunceli’de seçim sonuçlarını hayal kırıklığı olarak değerlendirdi.

     “BDP”nin 12 Haziran 2011 genel seçimlerde desteklediği ancak seçilemeyen Tunceli bağımsız milletvekili adayı Ferhat Tunç, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Tunç’un açıklamaları sırasında Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, BDP Tunceli İl Başkanı Suat Demir ve çok sayıda destekçisi de hazır bulundu.

     Halk Büyük Pişmanlık Yaşıyor

     Tunç, son iki gündür Tunceli’de yaşayan halkın yaşadığı pişmanlığı gördüklerini belirterek, bunu kendilerine açık bir şekilde yansıttıklarını söyledi. Tunceli’de sanal bir Başbakan oluşturulduğunu ifade eden Tunç, hemşehrilerinin seçim çalışmaları sırasında Başbakan ilan edildiğini ileri sürdü.

     Bu Sonuç Yenilgi Sayılmaz

     Hayal kırıklığı yaşadığını ve üzgün olduğunu belirten Tunç, “Ben 30 yıllık sanatçı kimliği olan bir insanım. Buralıyım ve burayla daha çok anılan bir insan oldum. Buranın tarihi, kültürü, inancı ve tüm değerleri doğrultusunda yoğun mücadeleleri olan bir insanım. Bu yüzden yargılanan ve ölüm tehditleri alan bir insan oldum. Keşke daha adaletli bir seçim olsaydı, taşa kendimizi anlatsaydık taş bizi anlardı. Ama halkımız bir Dersimlinin ilk kez Başbakan olacağına inandırdı kendini. Dolayısıyla böyle bir sonuç çıktı. Ama bu sonuç bizim için bir yenilgi sayılmaz” dedi.

     Gazete Vatan - 16.06.2011, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770605
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :1036

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.