18.07.2011 / Müzikseverler 'Hezarfen'de Uçtu

Hezarfen'de Uçanlar


     “7. Rock’n Coke Müzik Festivali”, “Hezarfen Havalimanı”nda düzenlendi.

     Açık hava müzik etkinliği “Rock’n Coke”un 7’ncisine hafta sonu “Hezarfen Havalimanı” ev sahipliği yaptı. Festival alanında kurulan ana sahne, “Vodafone Free Zone”, “Coca Cola Zero” ve “Şehir” sahnelerinde iki gün boyunca konserler düzenlendi.

     40 bine yakın müzikseverin katıldığı festival, cumartesi günü ana sahnedeki rock müzik grubu “Çilekeş”in konseriyle başladı. Ardından sahneye “Kurban” çıktı. “Kurban”, başarılı performansının ardından sahneyi ünlü İngiliz müzik grubu “The Kooks”a devretti. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken grubu “Duman” takip etti. “Duman” üyeleri, festival alanındaki coşkuyu zirveye taşıdı.

     Burada Büyük Bir Ruh Var

     “Duman”ın ardından sıra merakla beklenen İngiliz metal grubu “Motörhead”e geldi. Grup, “Stay Clean”, “Iron Fist”, “Going to Brazil”, “I Know How to Die” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

     Amerika’nın ünlü metal ve rapcore grubu “Limp Bizkit”, “Motörhead”in ardından festivalcilerin karşısına çıktı. Sık sık Türkçe teşekkür eden grubun solisti Fred Durst, “Bizi evinize çağırdığınız için teşekkürler”, “Burada büyük bir ruh var”, “Güzel Türk kızlarını omuzlarınıza alın da görelim” sözleriyle de alkış topladı.

     Durst bir ara seyircilerin arasına girerek şarkısını onlarla birlikte seslendirdi. Bazı şarkılarını yarıda kesen Durst, konseri “Tüm kariyerimizi buraya gelmek için harcadık. Buradaki ilk konserimizdi, hepinize teşekkür ederiz” sözleriyle noktaladı.

     Posta Gazetesi - 18.07.2011, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769014
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :810

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.