10.10.2009 / Artık Güzelleşmek İstiyorum

Winehouse, Amy

     Ünlü şarkıcı Amy Winehouse bu gece katılacağı bir TV programında daha güzel görünmek için göğüs ameliyatı oldu.

     2003 yılında ilk çıktığı zaman yuvarlak vücut hatları ve dolgun göğüsleriyle iyi bir fiziğe sahip olan yıldız ağır uyuşturucu kullanmaya başladıktan sonra iskelete dönmüş, bir deri bir kemik haliyle eski görüntüsünden eser kalmamıştı. Yakın arkadaşlarının söylediğine göre, tedavisinin ardından kendini toparlama ve eski haline  kavuşmak için ilk olarak göğüslerini toparlatmakla  başlamış.

     26 yaşındaki yıldızın geçen hafta Çarşamba günü gerçekleşen ameliyatı  £35.000’a mal olmuş. Cumartesi gecesi “BBC 1”da yayınlanan “Strictly Come Dancing” programına katılacak olan Amy Winehouse manevi kızı 13 yaşındaki Dionne Bromfield’e vokal yapacak.

     Program yapımcıları geçen hafta ameliyatından dolayı provalara katılamayan Winehouse’un sahnede nasıl bir performans sergileyeceğindenden emin olamadıklarını, çok yeni bir operasyon geçirdiği için enfeksiyon tehlikesi olabileceğini ve bu durumdan korktuklarını belirtmişler.

     Londra Kliniğinden bir yetkili ameliyat sonrası Amy’nin muhteşem göründüğünü ve yeni bir kadın haline geldiğini söylemiş. Amy’nin ilk görüşmelerinde “kendisini yenilemek istediği ve bunun sahnelere yapacağı büyük dönüş öncesi  taze bir başlangıç olacağını” söylediğini açıkladılar.

     Klinikten bir hasta Amy’i göğüs bölgesinden tüpler sarkmış halde hastanede dolaşırken gördüğünü, nasıl olduğunu sorduğunda “Göğüslerimi büyüttüm, bunu Strictly Come Dancing programına katılacağım için yaptım. Göğüslerim dolgun görünsün diye sütyenimin içini doldurmaktan çok sıkıldım” demiş. Amy’nin o halde 
korkunç göründüğünü ve eğer bu geceki programda şarkı söyleyebilirse çok şaşıracağını da sözlerine eklemiş.

     Amy’nin sözcüsü, 9 ay içerisinde sadece üç kez canlı performans gerçekleştirdiğini açıklayarak “hastanede olması gerektiğini kabul ediyorum, ama sadece rutin prosedür gereği” dedi.

     Hürriyet Gazetesi – Piren Karpuzoğlu, Londra – 10.10.2009, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770475
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :1026

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.