11.09.2011 / Kasmayın Kendinizi, Bu Tarkan Konseri!

Pekkan, Ajda - Tarkan


     “Açıkhava”da 6 bin hayranını ayağa kaldıran megastar Tarkan, konserinde protokol sırasında oturanlara böyle seslendi.

     Megastar Tarkan önceki gece “Hitt Müzik” organizasyonuyla “Harbiye Açıkhava Tiyatrosu”nda sahne aldı. Kıvrak dansları ve muhteşem sahne performansıyla izleyenlere zevkli bir gece yaşatan Tarkan, bir şarkıda sahnesini paylaştığı Pekkan için de “Taş” yorumunda bulundu. İşte konserden notlar:

     * Dakikalar öncesinden hayranlarının kuyruk oluşturduğu Tarkan konseri 21.30’da başladı. Işıklar söndüğü gibi kadın çığlıkları kulakları sağır edecek dereceye geldi ve Tarkan “Sen Çoktan Gitmişsin” şarkısıyla konserine start verdi.

     * 2. Şarkı olan “Acımayacak”ta Tarkan kalçalarını kıvırmaya başlayınca kadınların nabzı iyice yükseldi. Alkışlarla tempo tutan seyirci yavaş ayavaş havaya girmeye başladı. Tarkan’ın rastgele seyircileri parmaklarıyla göstermesi ve öpücük yollaması üzerine herkesin kendi üzerine alınması da ayrı bir eğlenceydi.

     * “Dudu” şarkısında çıkan dansözle megastar’ın yaptığı seksi hareketler geceye damgasını vurdu. İzleyenlerden bir çoğu “Dansözün yerinde olmak vardı” yorumunda bulundu.

     * Tarkan konserin başında dans etmeyen seyirciye “Biraz şımartın beni, biraz pohpohlayın ya” diye tatlı bir sitemde bulundu.

     * Konserini “Öp” parçasıyla bitiren Tarkan, 6 bin kişiyi “Açıkhava”dan göndermeyince “O zaman açılsın perdeler” deyip konfetiler eşliğinde bis yaptı. “Sevdanın Son Vuruşu”nu tekrar seslendiren Tarkan, 11-12 Eylül’de 2 konser daha verecek.

     * “Şımarık” şarkısında tüm kitleyi ayakta görmek isteyen Tarkan, protokole de “Lütfen kasmayın, lütfen rahat olun, bu Tarkan konseri” diye takıldı.

     Gazete Vatan - 11.09.2011, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771637
Online Ziyaretçi Sayısı:35
Bugünlük Ziyaret :1066

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.