21.11.2011 / Zerrin Özer'den İyi Haber

Özer, Zerrin


     Geçen hafta hastaneye kaldırılan ünlü yıldızın son durumunun iyi olduğu bildirildi.

     Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde geçen hafta yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan Türk pop müziğinin usta ismi Zerrin Özer’in, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

     Yılın büyük bölümünü Bodrum’un Bitez Beldesi’ndeki evinde geçiren ve geçen cuma günü öğle saatlerinde yüksek tansiyon nedeni ile fenalaştıktan sonra arkadaşlarının yardımı ile “Bodrum Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümü”ne kaldırılarak tedavi altına alınan Zerrin Özer, 1,5 gün hastanede kaldıktan sonra bir hemşire nezaretinde taburcu edilmişti. Özer’in tansiyonunun stabil hale getirildiği öğrenildi.

     Özer’i, hastaneye kaldıran ve sağlık sorunu süresince yanından bir an olsun ayrılmayan “Bodrum Sağlık Vakfı” başkanı ve çocukluk arkadaşı turizmci Ahmet Biçer, “Zerrin hanım son olarak vakfımız bünyesindeki zihinsel ve bedensel engelli çocuklar yararına ücret almadan sahneye çıkmış yardım toplamıştı. Türkiye’de olduğu kadar Bodrum’da da çok sevilen sayılan bir sanatçı. Hayranları kadar bizi de çok korkuttu. Şu anda tansiyonu kontrol altına alındı, normale döndü. Her olasılığa karşı bir hemşire yanında bekliyor, sanıyorum yarın basın mensuplarına hastalığı ve iyileşmesi durumu ile ilgili açıklama yapabilir.

     Zerrin’den ‘Hayranlarım beni merak etmesin sağlık durumum çok iyi, en kısa zamanda yine sağlığıma iyi şekilde kavuşup yine onlarla birlikte şarkılarımı söyleyeceğim’ mesajını iletebilirsiniz” dedi.

     Gazete Vatan - 21.11.2011, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772346
Online Ziyaretçi Sayısı:40
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.