22.11.2011 / Akalın'ın Evini Soyanlar Yandı!

Akalın, Demet


     Akalın’ın evini soyan şüphelilerin “Ağır Ceza Mahkemesi”nde yargılanmasına karar verildi.

     Şarkıcı Demet Akalın’ın evini soyan şüphelilerin “Ağır Ceza Mahkemesi”nde yargılanmasına karar verildi. Bugün “Beykoz 2. Asliye Ceza Mahkemesi”nde görülen ilk duruşmada mahkeme “sanıklar hakkında yağma” suçunun da oluştuğunu belirterek, dava dosyasını “Üsküdar Ağır Ceza Mahkemesi”ne gönderdi.

     100 Bin Lira Değerinde Ziynet Eşyası Çalınmıştı

     “Beykoz Acarkent”te oturan şarkıcı Demet Akalın’ın evi geçen Ağustos’ta soyuldu. Akalın’ın evinden 100 bin lira ile ziynet eşyası çaldıkları belirlenen aralarında evin hizmetçisi ve kocasının da bulunduğu 6 kişi hakkında “nitelikli hırsızlık” suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. “Beykoz 2. Asliye Ceza Mahkemesi”nde bugün davanın ilk duruşması görüldü. 6 sanık duruşmada hazır bulunurken, şarkıcı Demet Akalın duruşmaya katılmadı.

     Avukat Talep Etti, Mahkeme Uygun Buldu: Suç Ağır Cezalık

     Akalın’ın avukatı Ali Ozan Açıkalın, sanıklar hakkındaki suçlamanın sadece “nitelikli hırsızlık” olmadığını, sanıkların “yağma” suçunu da işlediğini belirtti. Bu nedenle davanın “Asliye Ceza Mahkemesi”nde görülemeyeceğini belirten avukat Açıkalın, davanın “Ağır Ceza Mahkemesi”ne gönderilmesini talep etti. Avukatın talebini yerinde bulan mahkeme, sanıklar hakkında “yağma” suçunun da oluştuğunu belirtti.

     Dosya hakkında görevsizlik kararı veren mahkeme, dava dosyasını “Üsküdar Ağır Ceza Mahkemesi”ne gönderdi.

     Gazete Vatan - 22.11.2011, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772441
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :1091

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.