23.11.2011 / Partilerinde Kimler Yokmuş ki...

Partilerinde Kimler Yokmuş ki...


     Berlusconi’nin seks davasında birçok ünlü isim tanık olarak dinlenecek...

     Berlusconi’nin avukatları “Hollywood”un yıldız oyuncusu Clooney, eski kız arkadaşı Elisabetta Canalis ve Real Madrid’li futbolcu Ronaldo’nun da aralarında bulunduğu 200 kişinin bulunduğu tanık listelerini “Milano Mahkemesi”ne sundu.

     İtalyan resmi haber ajansı “Ansa” mahkemenin, savcılığın ve savunma makamının tanık listelerini kabul ettiğini bildirdi.

     Clooney, Berlusconi’nin avukatlarının, eski Başbakan’ın partilerinde yaşananlarla ilgili ifade vermesi talebiyle kendisine ulaştığını doğruladı. Ancak Clooney, Berlusconi’nin evine sadece bir kez, Darfur için yardım istemek amacıyla gittiğini söyledi.

     Bunga Bunga’cılar da Dinlenecek

     Davanın tanık listesinde aynı zamanda Berlusconi’yle para karşılığı seks yaptığı iddia edilen 17 yaşındaki Faslı Kerime el Mahrug da bulunuyor. Mahrug, İtalya kamuoyunda daha çok “Kalp Çalan Ruby” anlamına gelen “Ruby Rubacouri” takma adıyla tanınıyor. Hem Berlusconi hem de Mahrug iddiaları reddediyor.

     Tanıklar arasında ayrıca Berlusconi’nin “bunga bunga” partilerine katıldığı iddia edilen 32 kadın da var.

     “Gerçek Aşk”ı Buldu

     Berlusconi ise bir yandan davasına hazırlanırken diğer yandan da müzik çalışmalarına hız verdi. Başbakanlığı bırakmasının üzerinden henüz bir hafta geçmişken, Berlusconi yeni bir müzik albümü çıkardı.

     “Gerçek Aşk” isimli albümü müzisyen Mariano Apicella ile birlikte hazırlayan Berlusconi bu albümde şarkı söylemiyor. Ancak 11 şarkıda imzası bulunuyor.

     Gazete Vatan - 23.11.2011, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770734
Online Ziyaretçi Sayısı:40
Bugünlük Ziyaret :1040

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.