29.11.2011 / Ajda Pekkan Kepenkleri Kapattırdı


     Gaziantep’te bir mağazanın tanıtımına katılan süperstar Ajda Pekkan’ı görmek isteyen hayranları izdihama yol açtı. Kalabalığı engellemekte zorlanan güvenlik görevlileri mağazanın kepeneklerini yarıya kadar indirdi.


     Bir alışveriş merkezinde Ajda Pekkan’ın “2011-2012 Sonbahar-Kış Sezonu”na özel hazırladığı koleksiyonun tanıtımı bir saat gecikmeli başladı. Ünlü sanatçıyı görmeye gelen hayranları mağaza önünde izdiham oluşturdu. Dakikalarca Pekkan’ın gelmesini bekleyen hayranları ünlü sanatçının gelişiyle “I love you Ajda” sloganları attı. Yaşanan izdiham nedeniyle Pekkan mağazaya güçlükle ulaşırken, güvenlik görevlileri de izdiham nedeniyle mağazanın kepenklerini yarıya kadar indirmek zorunda kaldı. Pekkan, mağazada “Ajda Pekkan For Twist Sonbahar Kış Koleksiyonu”nu tanıtarak hayranlarına da kartpostal ve imza dağıttı. Bazı Ajda Pekkan hayranlarının mağazadan satın aldıkları tişört ve giysileri imzalatması dikkat çekti.


     Tasarımcılık İçimde Gizli Kalmıştı


     3’ncü kez geldiği Gaziantep’e ilk kez bir mağaza açılışı için geldiğini belirten Ajda Pekkan, “Böyle bir sektörle burada olmak çok keyif verici. Beni çok heyecanlandırdı. Çok mutluyum çünkü Gaziantep’i her geçen gün daha çok tanıyor ve seviyorum. Tarihi bir dokusu var. Yemekleri çok güzel. İnsanları çok nazik. Buraları herkese anlatmak isterim. Ama gelip görmeleri çok daha başka. Ben gelip gördüğüm için çok şanslıyım. İnşallah yaptığımız tasarımlar çok beğenilir. İnsanlar bunları beğenerek giyerlerse benim için en büyük mutluluk bu olacak. Şarkı söylemek de çok güzel ama bu ayrı bir şey. Siz hep beni şarkı söyleyen bir insan olarak tanıyorsunuz. Bu yönüm hep içimde gizli kalmıştı. Bunun için ‘Ayaydın Grubu’ ve bu işin koordinatörü Bilal Tunç ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İyi bir takım çalışması oldu. Bundan sonraki sezonlarnda da yine hep beraber olacağız” dedi.


     Abacı ile TSM Albümü Geliyor


     Yeni çalışmaları hakkında da bilgi veren Pekkan, Muazzez Abacı ile önümüzdeki haftalarda bir Türk aanat müziği albümü çıkaracaklarını kaydederek, “Bu albüme 3’er şarkı da single, 2’şer şarkıda düet ve benim isteğimle fasıl koyacağız. Sürpriz bir albüm olacak. Daha sonra yine kendi single albümüm var. Büyük bir albüm yapmak bu kadar kısa bir sürede çok zor. Güzel yapmak için zamana ihtiyaç var. Zaman zaman albümler de yapılacak. Ayrıca son albümümden ‘Yine Tek’ adlı şarkıma Nihat Odabaşı ile önümüzdeki günlerde klip çekeceğiz. Ben boş durmuyorum zaten. Sinema ve dizi teklifleri geliyor ama benim böyle vakit ayıracak bir durumum olmuyor. Dizilere de çok bayılıyorum. Seyretmekten büyük zevk duyuyorum. Ama bu işin ne kadar yorucu ve özverili çalışmak gerektiğini de biliyorum. Dizilerin hepsi çok güzel. Yeni diziler de çok güzel. Van için bir projemiz var. 2 gün arayla sürekli bir koşuşturma halindeyiz” diye konuştu.


     ‘Yıllanmış Şarap’ Benzetmesi


     Basın toplantısının sonunda gazeteci Erhan Durukan, Ajda Pekkan’a 1971’de Gaziantep’e sanatçı olarak ilk gelişinde birlikte çektirdikleri bir fotoğrafını hediye etti. Pekkan’a bir de şarap hediye eden Erhan Durukan, “Size çiçek getiremedim. Yıllar geçtikçe şarap gibi yıllanıyor ve güzelleşiyorsunuz. Bu yüzden size şarap getirdim” dedi. Bu sürpriz karşısında oldukça şaşıran ve duygulanan Pekkan, düşüncesi için Durukan’a teşekkür etti.

     Gazete Vatan - 29.11.2011, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769501
Online Ziyaretçi Sayısı:56
Bugünlük Ziyaret :936

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.