01.12.2011 / Zerrin Özer Taburcu Oldu

Özer, Zerrin


     Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Zerrin Özer taburcu oldu.

     Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Bitez Beldesi’ndeki yazlığında yaşayan ve hafta başında yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Zerrin Özer taburcu oldu. Özer’in evinde dinlendiği belirtildi.

     28 Kasım’da büyük tansiyonunun 20’ye yükselmesi üzerine ambulansla “Bodrum Devlet Hastanesi”ne kaldırılarak “Kardiyoloji Bölümü”nde tedavi altına alınan Zerrin Özer, bugün öğle saatlerinde taburcu edildi. Özer’in, arkadaşı ve “Bodrum Sağlık Vakfı” Başkanı Ahmet Biçer ile bir hemşirenin refaketinde evine gittiği öğrenildi.

     Ahmet Biçer, “DHA”ya yaptığı açıklamada, aşırı sigara tüketimi ve fazla kiloları nedeniyle sanatçının sık sık tansiyonunun değişkenlik gösterdiğini belirtti. Biçer, “Zerrin Özer’in şu anda durumu iyi, ama tansiyonu yükselmeye başlayınca heyecanlanıyor. Bu da tansiyonunu iyice tetikliyor. Bir süre heyecanlanmadan, panik yapmadan dinlenmesi ve kilolarını atarak sigarayı azaltması lazım. Doktorların önerisi doğrultusunda bu yönde gerekli tedavi uygulamasına başlanacak. Evinde birkaç gün dinlendikten sonra basına gerekli açıklamaları kendisi de yapmak istiyor” dedi.

     Zerrin Özer’in son olarak Bodrum’da 28 Ekim’de engelliler yararına sahne aldığını kaydeden Biçer, “Vakıfta eğitim gören çocuklar onu unutmadı. Taburcu olduktan sonra evine giderek Zerrin Özer’i ziyaret ettiler ve yaptıkları seramikleri hediye ettiler. Zerrin de bundan büyük mutluluk duydu” dedi.

     Ünlü sanatçı Zerrin Özer, 18 Kasım’da, yine benzer şikayetlerle hastaneye kaldırılmış, 19’a çıkan tansiyonu yapılan tedavinin ardından durağan hale getirilmişti.

     Gazete Vatan - 01.12.2011, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769098
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :841

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.