09.12.2011 / Askerliği Yılan Hikayesine Döndü!

Nihat Doğan Askeri Gazinoda


     Nihat Doğan’ın askerliğini nerede yaptığıyla ilgili tartışmalar yeni boyut kazandı...

     Nihat Doğan’ın askerliğini nerede yaptığıyla ilgili tartışmalar, asker arkadaşlarının iddialarıyla yeni boyut kazandı.

     Sanatçı Nihat Doğan’ın askerliğini nerede yaptığıyla ilgili tartışmalar, asker arkadaşlarının iddialarıyla yeni boyut kazandı. Sosyal paylaşım sitesi “Facebook”da askerliği birlikte yaptıklarını belirttikleri Nihat Doğan’a ait gazinoda çekilmiş bir fotoğrafı, “Burası Tunceli dağları mı Nihat?” başlığıyla paylaşan asker arkadaşları, sanatçının açıkladığı gibi Borçka’da 2 ay değil, yaklaşık 11 ay askerlik yaptığını, ardından disiplinsiz hareketleri nedeniyle Trabzon’a, oradan da Bayburt’a gönderildiğini ileri sürdüler.

     Artvin’in Borçka İlçesi’nde “3’üncü Piyade Hudut Tabur Komutanlığı”nda “78/1 Tertip Askerler” adına “Facebook”ta açılan sayfada, tabur gazinosunda Nihat Doğan’la çekilen bir fotoğrafı paylaşan grup adına açıklama yapan Cemil Kus, sanatçıyla yaklaşık 11 ay askerlik yaptıklarını öne sürdü.

     Nihat Doğan’ın o dönemde tabur gazinosunda görev alıp şarkı söylediğini ifade eden Kus, “İşlediği suçtan Artvin Alayı’nda disiplin yattı. Ardından Askeri Mahkeme Trabzon’da olduğu için sevk edildi. Mahkemenin kararı ile sürgün edildi ve Bayburt’a gönderildi. Oradaki takım komutanı ile sürtüşmesi sonucu Tunceli’ye sürgün edildi.

     Nihat Doğan, askerliğini çadırda ve askeri disiplin koğuşunda bitirdi. Buna şahit asker arkadaşlarım ve bölük komutanım Rahmi Yüzbaşı’dır. Dağa çıkıp iki resim çektirmekle savaşılmaz. Dağlarda savaşan Mehmetçiklerimize saygılı ol ve bu konuda biz asker arkadaşlarından özür dilemeni öneririz. Ben ve asker arkadaşlarım bu konuyu daha da açar, bu konunun içinden çıkamaz bir duruma düşersin” diye yazdı.

     Gazete Vatan - 09.12.2011, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770773
Online Ziyaretçi Sayısı:49
Bugünlük Ziyaret :1041

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.