12.12.2011 / 45 Dakika Mahsur Kaldı!

Tazeoğlu, Kahraman


     Şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, kulis tuvaletinde 45 dakika mahsur kaldı...

     Afyonkarahisar’da düzenlenen şiir dinletisine katılan şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, kulis tuvaletinde 45 dakika mahsur kaldı. Dışarı çıkarılmasının ardından başına geleni sahnede esprili bir dille anlatan Tazeoğlu, “Küçük bir pencere açıktı. Oradan da sadece Hande Ataizi geçebilirdi” dedi.

     “Mavi Ev”, “Kayıp Yüzyılın Prensesi-Oylum”, “Beni Susarken Bölme” kitaplarının yazarı Kahraman Tazeoğlu, “Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yapı Kulübü” tarafından düzenlenen şiir dinletisine katıldı. “D&R” ve “Anadolu Ulaşım”ın da destek verdiği etkinlikte, sahneye çıkmak için hazırlık yapan Kahraman Tazeoğlu, kulisteki tuvaleti kullanınca 45 dakika mahsur kaldı. Görevliler tarafından fark edilen Tazeoğlu, tuvalet kapısının kilidinin kırılmasının ardından kurtarıldı.

     Sahneye çıktığında bu durumu esprili bir şekilde anlatan Tazeoğlu, “Buraya geldim ve kulis tuvaletinde mahsur kaldım. Küçük bir pencere açıktı o pencereden sadece Hande Ataizi geçebilirdi. Mahsur kalsak da kuliste tuvaletin olması güzel” dedi.

     Anadolu’da gittiği şehirlerle ilgili birçok anıya sahip olduğunu belirten Tazeoğlu, “Balıkesir Üniversitesi”ndeki etkinlik sırasında kuliste tuvaletin bulunmaması nedeniyle öğrencilerin kullandığı tuvaleti kullandığını, bu sırada bir öğrencinin şaşkın bakışlarıyla karşılaştığını da gülerek anlattı.

     Esprileriyle olduğu kadar şiirleriyle de beğenilen Kahraman Tazeoğlu, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarına verdiği demeçte, gençlerin penceresinden dünyaya bakmaya çalıştığını, bu nedenle gençler tarafından çok okunduğunu vurguladı.

     Hande Ataizi Pencereye Sıkışmıştı

     Hande Ataizi, 1999 yılında geçirdiği ilk estetik ameliyatından hemen sonra Bodrum’da alkolü fazla kaçırdığı gece kulübünde magazincilere yakalanınca barın tuvalet penceresinden kaçmaya çalışmış, ancak pencereye sıkışan oyuncu bir süre oradan çıkamamıştı.

     Gazete Vatan - 12.12.2011, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769003
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :805

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.