21.12.2011 / Doktoru Özkul'un Durumunu Açıkladı!

Özkul, Münir


     Yoğun bakımda tutulan Münir Özkul’un doktoru Kadir Doğruer açıklama yaptı...

     Yoğun bakımda tutulan Münir Özkul’un doktoru Kadir Doğruer, Özkul’un bir hafta, 10 gün kadar daha yoğun bakımda kalacağını söyledi. Basın toplantısına Münir Özkul’un eşi ve kızı da katıldı.

     Geçtiğimiz pazar akşamı solunum yetmezliği nedeniyle Bahçelievlerde bulunan “Medical Park Hastanesi”ne kaldırılan “Yeşilçam”ın ünlü oyuncusu Münir Özkul’un doktoru bir basın açıklaması yaptı. “Bahçelievler Medical Park Yoğun Bakımlar Koordinatörü” Uz. Dr. Kadir Doğruer, Özkul’un bir hafta, 10 gün kadar daha yoğun bakımda kalacağını söyledi. Doğruer’e Özkul’un eşi Umman Özkul ve büyük kızı Hayriye Işık da eşlik etti.

     “Tedavisi Devam Ediyor”

     Münir Özkul’un “Koah” (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) denilen akciğer hastalığı nedeniyle hastaneye geldiği belirten doktoru Doğruer, “Durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. Tedavisi devam ediyor. Şu an solunum cihazından destek sürmekte. Durumu stabil seyrediyor. Umarız kısa zamanda daha öncede olduğu gibi yoğun bakımdan çıkışını sağlayacağız. Yoğun bakımdaki süreçler bazen planlanandan farklı seyredebiliyor. Umarız o seyirler olmayacak ve her şey planladığımız gibi bir hafta, 10 gün içinde taburculu muhtemeldir, diye düşünüyoruz” dedi.

     “Dualarınızı Esirgememenizi Rica Ediyoruz”

     Sanatçının eşi Umman Özkul ise sanatçının yaşama çok bağlı olduğunu ve mücadeleyi bırakmayacağını belirterek, “Münir’de akciğer rahatsızlığı var. Zaman zaman destek almak zorunda çünkü evde verdiğimiz oksijen bir süre sonra yetmeyebiliyor. Zaman zaman biz hastaneye gitmek zorundayız, doktorundan bakım almak zorundayız. Aksi takdirde Münir, tolere etmeyebilir bir takım şeyleri. Rutin bir durum. Bunun için geliyoruz hastaneye. Zaman zaman ilaç tedavisi alması gerekebilir, 2 ayda bir, 3 ayda bir... Şimdi öyle bir zaman geldi. Münir Özkul herkesin sevdiği bir insan. Sizlerden dualarınızı esirgememenizi rica ediyoruz” diye konuştu.

     Sanatçının büyük kızı Hayriye Işık da babası için herkesin dua etmesini istedi.

     Gazete Vatan - 21.12.2011, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796420
Online Ziyaretçi Sayısı:24
Bugünlük Ziyaret :1184

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.