21.12.2011 / Koyuncu'nun Ailesinden Fenerbahçe'ye Tepki

Koyuncu, Kazım


     Statta çalınan o şarkı, Kazım Koyuncu’nun ağabeyini kızdırdı.

     “Hayde Gidelum” şarkısının sahibi merhum Kazım Koyuncu’nun ağabeyi Hüseyin, “Maçtan sonra Fenerbahçe stadında çalınan şarkının Trabzonspor aleyhinde alaycı bir şekilde kullanılması bizi derinden yaraladı” dedi.

     Hüseyin Koyuncu’nun “Trabzonspor”un “Fenerbahçe”ye mağlup olduğu maçtan sonra “Şükrü Saraçoğlu Stadı”nda çalınan şarkıyla ilgili olarak “Trabzonspor Kulübü”ne gönderdiği mesajı şöyle:

     “Hayatı boyunca yüreği daima Trabzonspor için atmış, gözbebeğimiz Kazım’ın bir şarkısının Trabzonspor aleyhinde alaycı bir şekilde kullanılması bizi derinden yaralamıştır. Neyse ki bizi fazlasıyla üzen bu olay karşısında başkanımız Sadri Şener ve kaptanımız Tolga Zengin nezdinde kulübümüz büyük bir duyarlılık göstererek Kazım’a ve O’nun anısına sahip çıkmış ve Kazım’ın Trabzonspor camiası için taşıdığı anlam ve öneme yaptıkları vurgularla üzüntümüzün bir nebze olsun hafiflemesini sağlamıştır. Bu doğrultuda gösterdiği dik duruş ve kararlılık nedeniyle Trabzonspor kulübüne minnettar olduğumuzun tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.”

     Gazete Vatan - 21.12.2011, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771017
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :1049

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.