29.12.2011 / İbo ve Hülya Avşar Zirveyi Paylaştı

İbo ve Hülya Avşar Zirveyi Paylaştı


     2011 yılının magazin dünyasında öne çıkanlar belli oldu.

     2011 yılında magazin dünyasının medyada en çok konuşulan ünlüleri belli oldu. “MTM”nin tüm yılı kapsayan araştırmasına göre, geçen yıl listenin sonlarında kalan İbrahim Tatlıses, 2011 yılını ilk sırada tamamladı. Geçen yılın liste başı Sezen Aksu ise bu yıl 5. sıraya gerilerken, çeşitli yarışma programlarının değişmez jürisi Hülya Avşar, bir basamak yükselerek 2. sırada yer aldı.

     Magazin dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden “Medya Takip Merkezi” (MTM), 2011 yılının en popüler isimlerini belirledi. Araştırmaya göre yılın en popüler ismi, Mart ayında silahlı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses oldu. “Acun Medya” yapımlarının vazgeçilmez jürisi Hülya Avşar ise ikinci sıraya yerleşti. Geçen yıl magazin dünyasının en çok konuşulan ünlüsü olan Sezen Aksu, bu yıl listenin 5. sırasında kaldı.

     Acun Ilıcalı Dikkat Çekti

     Listede dikkat çekici bir diğer isim ise Acun Ilıcalı oldu. Geçtiğimiz yılın “Magazin Top 10” listesinde yer almayan ünlü televizyoncu, bu yıl haberlerindeki yüksek artış ile kendine listenin üçüncü sırasında yer buldu. Listenin sürprizi ise haber sayılarında geçtiğimiz yıla oranla yüzde 1.050 artış yaşanan Nihat Doğan’dı. Katıldığı “Survivor” programı ile medyanın sıkı takibinde olan ünlü türkücü, daha sonra sosyal medyadan yaptığı ilginç açıklamalarla da basının ilgisini çekmeyi başardı. Cem Yılmaz, Tarkan, Ajda Pekkan gibi isimler yıl boyunca popülaritelerini koruyan diğer ünlüler oldular.

     Gazete Vatan - 29.12.2011, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771239
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :1052

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.