03.02.2012 / Gaga'dan Restaurant!

Lady Gaga


     Lady Gaga, tarzıyla hiç uyuşmayan lezzetsiz ve pahalı restaurant açtı...

     ABD’li ünlü şarkıcı Lady Gaga’nın New York’ta ailesi için açtığı restoran, ahşap masaları, tuğla duvarları, sıcak renkleriyle sanatçının çılgın kişiliğini yansıtmıyor.

     Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, baba ve annesi için New York’un en zengin ve merkezi mahallerinden biri olan “Upper West Side”da çarşamba günü bir restoran açtı. 25 yaşındaki “Grammy Ödüllü” sanatçının babası Joseph ve annesi Cynthia Germanotta tarafından işletilen restorana “Joanne Trattoria” adı verildi. Restoranın ismi Lady Gaga’nın hep ilham aldığını söylediği 19 yaşında deri vereminden ölen teyzesinden esinlenerek seçildi. İtalyan asıllı bir Amerikalı olan Lady Gaga’nın stiliyle bağdaşmayan restoranda ahşap masalar, deri oturaklar, tuğla duvarlar ve sıcak renkler arzı endam ediyor. Germanotta ailesinin portrelerinin ve fotoğraflarının bulunduğu mekanın hemen dışında isteyen konukların şömine başında dinlenebileceği ve temiz hava alabileceği yarı kapalı bir alan da bulunuyor.

     Lezzetsiz ve Pahalı

     Germanotta ailesinin tarihlerinde ilk kez restoran açtığı belirtilirken, baba Joseph, “Bu tüm hayatım boyunca hayalimdi. Daha mutlu olamam” dedi. Geleneksel İtalyan tatlarının yanında Lady Gaga’nın büyükannesinin yaptığı bazı yemekler de bulunuyor. Restoranda yemek yiyen gurmeler ise servisin 50 dakikayı geçtiğini ve lezzetsiz olan yemeklerin pahalı olduğunu da ifade ediyor.

     Gazete Vatan - 03.02.2012, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771423
Online Ziyaretçi Sayısı:54
Bugünlük Ziyaret :1059

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.