08.02.2012 / 'Bir Sürü Erkekle...'

Asena


     Melek Baykal’ın sunduğu programa konuk olan Asena, şok itiraflarda bulundu...

     “Star TV”de yayınlanan Melek Baykal’ın sunduğu “Melek” adlı sabah kuşağı programına katılan Asena özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

     Melek Baykal’ın “Sevgilin var mı?” sorusuna Asena, “Bir sürü...” karşılığını verdi. Ardından gelen sözler ise anlattıklarının “şaka” olmadığını ortaya koydu.

     Asena şunları söyledi:

     “Bir sürü erkek arkadaşım var... Hepsi ile fingirdeşiyorum. Bir tane vardı pırt diye o da gitti. Yurt dışında yaşıyor, arada bir geliyor.”

     Sunucuların şaşkın bakışları arasında “hızlı aşk” hayatına dair hızlı itiraflarına devam eden Asena, “Son 2 senedir Asena’yı kimse tutamıyor. Sevgililerim içinde Türk de var yabancı da var. Amaaan! Gencim güzelim ne yapayım” dedi.

     Melek Baykal’ın “Mutlaka çocuk yap” sözleri üzerine de Asena, “Kimden, hangisinden yapayım?” karşılığını verdi. Baykal, “özel olanından” karşılığını verince “Hiç biri güven vermiyor. Şımartıyorlar, hediyeler veriyorlar ama evleneceğim adam yok” dedi.

     Beklenmedik cümleyi toparlamaya çalışan Baykal “Pek güzel yapıyorsun.. Bekar ya yapar!” diyerek Asena’ya destek verdi.

     “Ped Reklamında Oynamak İstiyorum”

     Asena canlı yayında “reklamda oynamak istediğini” de dillendirdi. Kendisine uygun reklam olarak da “kadın pedini” uygun bulmuştu. Bu konuda da hayli ciddiydi.

     Şunları söyledi:

     “Ben artık reklamda oynamak istiyorum. Ped reklamlarına çıkmak istiyorum. Ben sporcuyum, dansçıyım, o reklamı en iyi ben yaparım.”

     Gazete Vatan - 08.02.2012, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769403
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :924

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.