13.02.2012 / Biletix'ten Tuhaf Karar!

Grup Yorum


     Konser ve tiyatro biletlerinin satışını internet üzerinden yapan “Biletix” firması, “Grup Yorum”a ilginç bir ambargo uyguluyor.

     Protest müzik grubu “Grup Yorum”, bir üyelerinin gözaltına alınmasını protesto ettikleri açıklamada, ilginç bir bilgiyi de basın mensuplarıyla paylaştı. “Grup Yorum”, Malatya’da üniversiteli gençlerin “DHKP-C” üyesi olmasıyla suçlanmasının ardından hapis cezası aldıklarını hatırlattı. “Yorum” üyeleri, “Malatya’daki gençlere yönelik suçlamalar arasında ‘Grup Yorum’ bileti satmak ve örgüte yardım etmek de var. Bu açık bir baskıdır” ifadesini kullandı.

     Üyeleri Seçkin Aydoğan’ın da bir süre önce gözaltına alındığını belirten “Grup Yorum” üyeleri, basına ilginç bir bilgi verdi. “Grup Yorum” üyeleri şunu söyledi:

     “Malatya’da gençlerin biletlerimizi sattıkları için ceza alması sonrası, ‘Biletix’ firması da ambargo uygulamaya başladı. ‘Biletix’ adlı firma, konser biletlerimizi artık satmıyor. Gerekçe olarak ise (örgüte yardım suçu işlemek istemiyoruz) deniliyor. Artık konser bileti satmak bile suçlanma korkusu yaratıyor.”

     Gazete Vatan - 13.02.2012, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771353
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :1056

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.