14.02.2012 / Oryantal Bahar'ın Acı Sonu

Akıncı, Bahar


     Restorantlarda oryantal olarak çalışan 23 yaşındaki Bahar Akıncı 5’inci kattan düştü.

     Sakarya’nın “Karasu İlçesi”nde restorantlarda oryantal olarak çalışan 23 yaşındaki Bahar Akıncı, arkadaşlarıyla birlikte kaldığı 5 katlı apartmanın çatısında baca temizliği yaparken, merdiven boşluğuna düşerek öldü.

     Olay dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Karasu sahilinde bir apartmanda arkadaşlarıyla birlikte yaşayan Bahar Akıncı, ısınmak için yaktığı sobanın çekmemesi üzerine çatıya çıkarak bacayı temizlemek istedi. Ancak çatıda, güvercinlerin pislemesi nedeniyle farkedilemeyen cam bölümü beton sanan genç kadın, üzerine basınca, cam kırıldı ve 5’nci kattan merdiven boşluğuna düştü.

     Arkadaşlarının “112”ye haber vermesi üzerine apartmana gelen sağlık ekibi genç kadına ilk müdahaleyi yapıp “Karasu İlçe Devlet Hastanesi”ne kaldırıldı. Ancak kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

     Baca temizliği yapmak isterken merdiven boşluğuna düşerek yaşamını yitiren Bahar Akıncı’nın bir süre önce çalışmak için İstanbul’dan Karasu’ya geldiği ve buradaki arkadaşlarında kaldığı, ailesinin ise İstanbul’da yaşadığı belirtildi.

     Hastaneye gelen arkadaşları Akıncı’nın öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi. Polis genç kızın ailesine ulaşmaya çalışıyor.

     Gazete Vatan - 14.02.2012, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770744
Online Ziyaretçi Sayısı:43
Bugünlük Ziyaret :1040

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.