15.02.2012 / Ünlü Sunucuya Şok Suçlama

Güzelce, Bedia Ceylan - Tunçer, Kubilay - Öztürk,Eda - Simya


     Evli ve bir çocuk babası sihirbaz-senarist Kubilay Tunçer ile birlikte olduğu iddia edildi.

     Fazıl Say’ın eski sevgilisi sunucu Bedia Ceylan Güzelce’nin, evli ve bir çocuk babası sihirbaz-senarist Kubilay Tunçer ile birlikte olduğu iddia edildi. Tunçer’in eşi dava açıyor.

     İddiaya göre her şey sihirbaz Kubilay Tunçer’in, 31 Aralık 2011 gecesi Bedia Ceylan Güzelce’nin “Habertürk”te sunduğu “Skala” programına konuk olmasıyla başladı. Bu program sonrası Tunçer’in eşi Eda Öztürk’ün kulağına kocasının Güzelce ile birlikte olduğuna dair dedikodular gelmeye başladı. Söylentileri önce önemsemeyen Öztürk daha sonra eşinin cep telefonunda Güzelce’den gelen bir mesaj gördü. Mesajda “Seninle şarkılarla uyanmak istiyorum” yazıyordu. Bunun üzerine eşi Tunçer’e “Bedia ile aranızda bir şey var mı?” diye sorunca Tunçer “Evet 4 aydır birlikteyiz” diye karşılık verdi. Bu iddiayla ilgili olarak Eda Öztürk “Duyduklarınız doğru. Kubilay bana Bedia ile birlikte olduğunu dün yani 14 Şubat Sevgililer Günü’nde itiraf etti. Boşanma davasını cuma günü açıyorum. Aynı zamanda Bedia Ceylan Güzelce’ye de bilerek evli bir adamla birlikte olup, boşanmaya sebebiyet verdiği için manevi tazminat davası açıyorum. Simya isminde bir kızımız var ve henüz 11 aylık. Sadece onun için üzülüyorum” dedi.

     ‘Bir Kitap Yaz!’

     Eda Öztürk, evliliğini yıkmakla suçladığı sunucu Güzelce’ye “Twitter”da seslendi:

     - “Evli adamlarla ilişki hakkında da bir kitap bekliyoruz sizden..”

     - “Bu tarza bayıldım, işine geldiği yere kadar, sonra ‘ama sen evli ve çocuklusun, it is very complicated’!!! (Çok karmaşık)”

     - "İngilizcesi affair (yasak aşk) oluyordu galiba, Türkçesini telaffuz edemiyorum. O tarz.”

     Gazete Vatan - 15.02.2012, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772279
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.