17.02.2012 / 'Clinton Gibi Özür Dilesin'

Demirer, Ata - Tayfur, Ferdi


     Ferdi Tayfur, “Berlin Kaplanı” filminin kendisine ait olduğunu ispatlamak için kampanya başlattı.

     Ferdi Tayfur, “Berlin Kaplanı” filminin kendisine ait olduğunu ispatlamak için kampanya başlattı. Düzenlediği basın toplantısında Ata Demirer’e veryansın etti.

     “Berlin Kaplanı” filminin senaryosunun Ata Demirer tarafından çalındığında ısrar eden Ferdi Tayfur “Clinton da önce inkar etti ama sonra itiraf edip özür diledi. Ata da özür dilesin” dedi.

     Ferdi Tayfur, Ata Demirer’in peşini bırakmıyor. Tayfur, çekmeyi düşündüğü “Lambalı Saz” adlı filmin senaryosu ile Demirer’in “Berlin Kaplanı” filminin benzerliklerini açıkladı. Tayfur, Demirer’in “Senaryo bana gelmedi, sonra da geldi ama okumadım” açıklamasıyla ilgili olarak “Biliyorsunuz ABD Başkanı Clinton’un bile bir kadınla olayı oldu, adam önce inkar etti, sonra çıktı milletin önünde ‘Evet özür dilerim, ben bu işi yaptım’ dedi. Clinton en çok para kazanan emekli başkanlardan biridir, 250 milyon dolar kazanıyor, neden? Dürüstlüğünden. Ata da ‘Ferdi abiden özür dilerim, filme yanlış yazmışlar’ diyebilirdi” dedi. 44 yıllık sanat yaşamında reklama hiç ihtiyaç duymadığını söyleyen Tayfur, kendi senaryosu ve “Berlin Kaplanı” arasındaki benzerlikleri anlattı:

     1- Maçı Orhan Ayhan anlatıyor.

     2- Mafya borcu 16 bin euro aynı, sonra artıyor 50 bin oluyor.

     3- Bende 6+10+106 oluyor.

     4- Benim evimde kiracı var, onlarınki pansiyon. Yarı yarıya ortak mülk, kalanın imzası gerek.

     5- Boks yaparken karşı boksör faullü dövüşüyor, bende aynı zor anları yaşayan Kaplan’a ailesi arabaya atlayıp yardıma koşuyorlar.

     6- Bende evde TV’de seyrediliyor. Bebek Elvan’ı, karım dayanamayıp babamın kucağına atıp O da yardıma koşuyor. Karım karanlık yolda trafik kazası geçirip ölüyor. Onların ailesi salona girip Ayhan’a yardıma koşuyorlar.

     7- Mafya antrenörün ayağına sıkıyor. Bende kulüpçü Salim abi’yi dövüp perişan ediyorlar.

     8- Kaplan pansiyonun gerçek fiyatını öğrenince dikleniyor. Bende yukarıdaki kiracı 1 yıllık kirayı ödeyince babama amcaoğlu dikleniyor.

     9- Kaplan’ın aşık olduğu kızın adı Elvan. Benim kızımın adı da Elvan.

     10- Onların oğlan çocuğu, benimki kız çocuğu.

     Gazete Vatan - 17.02.2012, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771910
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1081

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.