01.03.2012 / Bu Sözler Kavga Çıkarır


     Demet Akalın, Deniz Seki’nin aldığı “Yılın Sanatçısı” ödülü için “Twitter”dan şok bir iddia ortaya attı.

     Konserleri ve röportajlarındaki gaflarıyla bilinen Demet Akalın bu kez “Twitter” hesabından ‘bile bile’ bombaladı!

     Hem magazin basınına demeç verirken hem de “Twitter” hesabı üzerinden sık sık magazin ve sanat camiasına çatan Demet Akalın, bu kez Deniz Seki’yi hedef aldı. Akalın, “Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı” ödülünü alan Seki hakkında “Twitter” sayfasında şu mesajı paylaştı:

     “19 Mayıs Üniversitesi’nden ‘Ödülünüzü almaya gelir misiniz?’ diye mail attılar. ‘Gelemem’ dedim, ödülü Deniz’e vermişler. Mail hala bende!”

     500 Bin Öğrencinin Oyuyla

     “Ondokuz Mayıs Üniversitesi” (Omü) “Gençlik Klübü”nün düzenlediği “2. Medya Ödülleri”, 18 Şubat’ta sahiplerini bulmuştu. Türkiye’deki bütün üniversite öğrencilerinin katılabildiği ve internet üzerinden gerçekleştirilen değerlendirmede 500 bin öğrenci oy kullanmıştı. Toplam 32 kategoride verilen ödüllerin “Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı” dalındaki galibi de Deniz Seki olmuştu.

     Henüz Cevap Yok

     Demet Akalın’ın, elinde kanıt olduğunu belirterek güçlendirdiği iddiasına henüz ne Deniz Seki ne de üniversite yönetiminden bir cevap geldi. İki popüler şarkıcının magazinel atışması, alışıldık bir durum olsa da bu kez durum biraz daha farklı. Zira Demet Akalın’ın iddiası doğruysa bir eğitim kurumu olan “Omü”nün ve verdiği bütün ödüllerin güvenilirliği, tartışmaya açılacak. Böyle bir şey olduğunda geri kalan 31 kategorideki ödül sahiplerinin durumu da şaibeli bir hal alacak. Yani Demet Akalın, üç cümlelik “Twitter” mesajıyla büyük bir depreme yol açabilir!

     www.sondakika.com sitesinden alınmıştır. - 01.03.2012, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771943
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :1081

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.