01.03.2012 / Rize Kurtuluşunu Kutluyor

Güloğlu, Davut


     Rize 94. kurtuluş yıldönümünü Davut Güloğlu ve Hülya Polat ile kutlayacak.

     Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yılı İstanbul’da da görkemli törenlerle kutlanacak... Gündüz saatlerinde başlayacak olan programlarda “Edirne Şehitliği” ziyaret edilecek...

     Ardından “Eyüp Sultan Camii”nde mevlit-i şerif okutulacak... Akşam 19.00’dan itibaren ise “Üsküdar Belediyesi”nin organizasyonluğunda “Burhan Felek Spor Salonu”nda gerçekleşecek kurtuluş programı sırasıyla Recep Ergün, Hülya Polat ve finalde Davut Güloğlu 10 bine yakın vatandaşı sevilen parçalarıyla adeta coşturacak... Yöresel sanatçıların ve halk danslarının da sergileneceği gecenin onur konukları arasında ise Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rizeli milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katılacaktır.

     “Ridef” Genel Başkanı Ahmet Yurtman Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek kendisini davet etmiştir ve sağlık durumuna göre katılabileceğini iletmiştir.

     Gazete Vatan - 01.03.2012, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770840
Online Ziyaretçi Sayısı:48
Bugünlük Ziyaret :1042

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.