06.03.2012 / 'Haluk Levent Et Yemesin!'

Sert, Ivana - Levent, Haluk


     Ivana Sert, kendisini kürk giydiğini için eleştiren rockçı Haluk Levent’e “Madem öyle, O da et yemesin” diye karşılık verdi.

     Haluk Levent geçtiğimiz günlerde “Twitter”daki sayfasından Ivana Sert’le ilgili olarak “20 yıldır ilk kez birisine tahammül edemediğimi itiraf etmek istiyorum. O da Ivana Sert. Tüm dünya fokları adına. Tüm masum canlılar adına. Kürk giyen birini gördüğünüzde aklınıza canlı canlı işkence edilerek katledilen hayvanlar gelirse bazen gerekli oluyor...” demişti. Levent’in sözlerine Ivana Sert ise ağır bir dille cevap verdi.

     “O’nu Görsem Bile Tanımam”

     “Durmadan kürk giyenlere laf edenleri anlamıyorum. Kürk giyen sadece ben değilim. Herkes kışın kürk giyiyor. Ama biz canlı kürk mü alıyoruz, çiftlikten üretilenleri alıyoruz. Ya da ikinci el alıyoruz. Sahtesini sevmem. Zaten iki kürküm var, bir beyaz bir siyah.. Polemiğe girmeleri sevmiyorum. Ama durmadan kürk giyenlere laf edenleri anlamıyorum. Onlar da et yemesin, vejeteryan olsun. Haluk Levent de kim, onu tanımıyorum. Kim olduğunu bile bilmiyorum. Herkes kendi işine baksın.”

     Gazete Vatan - 06.03.2012, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772326
Online Ziyaretçi Sayısı:43
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.