06.03.2012 / 21 Milyon Dolara Yalı Aldı

Emre, Sevim - Gencebay, Orhan


     Orhan Gencebay bir hafta önce İstanbul Kanlıca’da 21 milyon dolara 3 katlı bir yalı satın aldı.

     Orhan Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre’nin uzun zamandır beğendiği yalıyı, A’dan Z’ye yeniden dekore edecek.

     “Posta”nın haberine göre yalıyı almak için yaklaşık bir aydır sıkı pazarlık yaptığı belirtilen Orhan Gencebay, parayı peşin ödedi.

     Anadolu Yakasına Geçiyor

     Çift daha önce Avrupa yakasında çeşitli yerlere bakmış, ancak beğenmemişti. Orhan Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre, Beşiktaş’taki “Zorlu Center”a daire bakmaya gittiklerini ancak almadıklarını söyledi. Emre, “Projenin çok büyük olması; alışveriş merkezi, iş merkezi ve diğer donatılar sebebiyle kalabalık ve hareketli olabileceğinden dolayı tercih etmedik. Kanlıca’dan bir yalı baktık, ben çok beğendim. Orhan da beğenince almaya karar verdik” dedi.

     32 Yıllık Evlerinden Çıkacaklar

     Ünlü sanatçı ve eşi, “Baltalimanı”nda oturdukları yalı dairesini de boşaltmayacak. Gencebay ve Emre, 32 yıldır bu evde yaşıyor. Sevim Emre bu evin bütün dekorasyonuyla A’dan Z’ye kendisinin ilgilendiğini söylemiş ve bunca yıllık alışkanlıktan ve Boğaz manzarasından kolay kolay vazgeçip başka bir eve taşınamayacaklarını söylemişti.

     Bir röportajlarında Sevim Emre “Defalarca taşınmayı düşünüp ev baktık. Birçok ev gezdik ama buraya gelince hep vazgeçtik” demiş, Orhan Gencebay da “Bundan sonra da bir yer aramayı düşünmüyoruz. Bu ev bize yetiyor. Zaten iki kişiyiz. Çocuklar da kendi evlerinde yaşıyorlar artık” diyerek Emre’yi desteklemişti. Çiftin bu sürpriz taşınma kararının sebebi de merak konusu.

     www.sondakika.com sitesinden alınmıştır. - 06.03.2012, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772317
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.