06.03.2012 / Bu Video Rekora Koşuyor

Adele


     “Grammy Müzik Ödülleri Töreni”nde tam 6 ödül alan Adele’in beğenilen parçasını “ti”ye aldılar.

     İngiltere’nin son dönemde çıkardığı en başarılı müzisyenlerden olan ve “Grammy Müzik Ödülleri Töreni”nde tam 6 ödül alan Adele’in beğenilen parçası “Rolling In The Deep”in klibi “ti”ye alındı.

     Türk gençler tarafından çekilen yeni klipte Adele’in yerine oynayan genç kızın, ünlü şarkıcıya olan benzerliği dikkati çekiyor. Öte yandan şarkıyı “ti”ye alan klipte, orijinal klipte yer alan bardaklardaki suyun hareket etmesine neden olan bateri ve baterist yerine mehteran; toz bulutu içinde dans eden kadın yerine ise elinde fırça ile garip hareketler yapan adam kullanılması adeta kahkaha krizine sokuyor.

     Evi Perili mi?

     İngiliz şarkıcı Adele yeni aldığı evinde tuhaf sesler duyduğu için yalnız uyuyamadığını belirtti. Ünlü sanatçı, evinin perili olduğuna inanıyor.

     “Grammy” ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, geçtiğimiz aylarda İngiltere’nin Sussex kentinde aldığı evinde yalnız başına kalamadığını söyledi. 10 odalı evde gece garip sesler duyduğunu söyleyen başarılı şarkıcının, kadın korumalarını eve alarak uyuduğu belirtildi.

     “The Sun” gazetesinin haberine göre yaklaşık 20 milyon TL’ye satın aldığı evinde periler olduğuna inanan, “Rolling in the Deep”in ünlü yorumcusu Adele’in, arkadaşlarına “Eve girdiğimde tüylerim diken diken oluyor” dediği belirtildi.

     www.sondakika.com sitesinden alınmıştır. - 06.03.2012, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771566
Online Ziyaretçi Sayısı:40
Bugünlük Ziyaret :1066

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.