08.03.2012 / Ahmet Altan'dan Erdoğan'a 'Küstah' Yanıtı

Sert Yanıt


     “Taraf” yazarı Ahmet Altan, Başbakan Erdoğan’ın dünkü sözlerine köşesinden yanıt verirken çok çarpıcı bir iddiayı daha ortaya attı. Altan “Stratfor”un en önemli bilgi kaynağının Başbakan Erdoğan’ın baş danışmanı olduğunu ileri sürdü.

     Başbakan Erdoğan dünkü il başkanları toplantısında “Taraf Gazetesi”nin kendisine 2 yıl ömür biçen “Stratfor”un raporlarını manşet yapmasına sert tepki göstermişti. Erdoğan “Taraf Gazetesi”ni parayla çalışan bir müzik kutusuna benzetmişti. Ardından gazeteyi küstahlıkla suçlamıştı. Başbakan’ın bu sözlerine “Taraf Gazetesi”nden Ahmet Altan cevap verdi.

     …………………………………

     Bir de, “Stratfor”un gizli raporlarını yayımladığımız için bizim gazete hakkında söylediği “müzik kutusu” lafı var.

     …………………………………

     Ve “Stratfor” “müzik kutusuna” parayı atınca o müzik başka yerde değil Başbakan’ın odasında çalıyor.

     Arada bir, mesela Türkiye’de gazete almak istediğini söyleyen Murdoch’la konuşurken, kulağına bir müzik sesi gelir de oturduğu yerde hafif hafif kıpırdanmaya koyulursa, anlasın ki yanındaki müzik kutularından birine yeni bir “jeton” atılmış, o jetonun başlattığı müzikle kıpırdanıyor.

     …………………………………

     Bir çocuğu bile koruyamayanların, o çocuğun acısını kendi vicdanında duymayanların iktidar için tepiştikleri bu kahveyi ha o yönetmiş ha öbürü yönetmiş, ne fark eder?

     Hepsi aynı sefil “müzikle” oynadıktan sonra?

     Gazete Vatan - 08.03.2012, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795873
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1159

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.