20.05.2011 / 'Müjde Ar Siyasete Bulaşmamış Rüyalar Görsün!'

Ar, Müjde - Bağış, Egemen


     Bakan Egemen Bağış, “Radyo Klas”ta magazin gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tarkan’la eski dost olduklarını söyleyen Bağış, annesi Aysel Gürel’in kostümüyle katılan Müjde Ar’a göndermelerde bulundu. Bağış, “Ar’a siyasete bulaşmamış rüyalar diliyorum” dedi.


     Devlet bakanı ve başmüzakereci Egemen Bağış, ünlü sinema oyuncusu Müjde Ar’ın “siyasete bulaşmamış rüyalar görmesini temenni ettiğini” söyledi. “Radyo Klas”ta “Michael Show”a konuk olan Bağış, sunucunun, Müjde Ar’ın bir ödül töreninde, annesi Aysel Gürel’i rüyasında gördüğünü ve cennetten kendisine seslendiğini, Gürel’in “herkes burada ama burada siyasetçi yok” dediğini aktarması üzerine Bağış, Ar’ın konuşması sırasında orada olmadığını kaydetti. Müjde Ar’ın hayat arkadaşının da bir siyasetçi olduğunu söyleyen Bağış “Daha güzel rüyalar, anne kız muhabbetini artıran, siyasete bulaşmamış rüyalar görmesini temenni ediyorum” diye konuştu. Bağış, “Milletinin çıkarlarını gözetenlerin gidecekleri yer cennet değilse neresidir bilemiyorum” dedi.


     Tarkan Eski Dostum: Bağış, bir başka soru üzerine, “sanatçı Tarkan’ın eski dostu olduğunu” belirterek, “karşılıklı tavla oynuyormuşsunuz, kim kimi yeniyor?” diyen sunucuya “Önemli olan kimin yendiği değil, önemli olan dostluk” yanıtını verdi. “Kral Müzik Ödülleri”nde Tarkan’ın aldığı ödüller hakkında düşünceleri sorulan Bağış, New York’ta yaşadığı dönemde arkadaşlık yaptığı Tarkan’ın “Türkiye’de müziğin kendi içerisinde bir evrim geçirmesine çok önemli katkılarda bulunduğunu” söyledi. Tarkan’ın “geç saatlere kadar nasıl enerjisini sarf ederek kendini yetiştirmeye çabaladığına” şahit olduğunu belirten Bağış, “bir arkadaşı olarak O’nun başarılı olduğu bu alanda faaliyetlerini sürdürmesini çok önemsediğini” kaydetti.


     Sezen Aksu’ya Övgü: Bağış, Türkiye’de çok değerli sanatçılar olduğunu belirterek, “Sezen Aksu adeta bir fabrika gibi, devamlı yeni müzisyen yetiştiriyor. Sertab Erener gururumuz, ‘Eurovision’u kazanmış şarkıcımız. ‘Yüksek Sadakat’i de ben burada takdir etmek istiyorum. ‘Yüksek Sadakat’ belki bu sene çok başarılı olamadı ama Türkiye’deki bazı muhalefet partilerimize sadakat kelimesini hatırlattı” dedi.


     Azerbaycan’la Gurur Duyduk: “Eurovision Şarkı Yarışması”nda kazananın Azerbaycan olduğuna işaret eden Bakan Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycanlı sanatçıları arayıp tebrik ederken yanında olduğunu belirterek “Gerçekten gurur duyduk” dedi. Sanatçıların sahneye ellerinde Türk bayrağı ile çıktıklarını söyleyen Bağış, “Tek milletin iki bayrakla sahneye çıktığını görmüş olduk. Önemli olan o başarının kardeş ülkenin de hissettiği bir mutluluk olması” ifadelerini kullandı.

     Gazete Vatan - 20.05.2011, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772211
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.