15.04.2012 / Sanatseverlere, Kilisede Müzik Keyfi

Düşlem Üçülü Tarsus'ta   

 Tarsus’ta yayınlanan “Aratos Tarih, Felsefe, Kültür ve Sanat Dergisi” 9 yılda 50. sayıya ulaştı. “Aratos Dergisi” 9. yılını, “St. Paul Kilisesi”nde verdiği bir konserle kutladı.

     Tarsus’ta yayınlanan “Aratos Tarih, Felsefe, Kültür ve Sanat Dergisi” 9 yılda 50. sayıya ulaştı. “Aratos Dergisi” 9. yılını, “St. Paul Kilisesi”nde verdiği bir konserle kutladı.

     Dergi yayın yönetmeni gazeteci Uğur Pişmanlık, “Aratos Dergisi”nin 9. yıl etkinliği olarak sanatseverlere bir müzik dinletisi sunduklarını kaydetti.

     “St. Paul Kilisesi”nde verilen müzik dinletisinde, “Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı” ve “Senfoni Orkestrası” üyelerinin oluşturduğu “Düşlem Üçülü” topluluğu tarafından verdi.

     Konser öncesi bir konuşma yapan Aratos dergisi yayın yönetmeni Uğur Pişmanlık, “Aratos Dergisi”nin yıldönümlerini mutlaka bir sanat etkinliği yaparak kutlamayı ilke edindiklerini belirterek, “Aratos dergisi olarak bugüne kadar birçok kitap yayınladık, sinema günlerinden, edebiyat günlerine, ‘Aratos Felsefe Okulu’ndan sergilere kadar pek çok sanat etkinliğine imza attık” dedi.

     Konserde seslendirilen eserler:

     Marina Babayeva, Zafer Teomete ve Tuğrul Göğüş’ten oluşan “Düşlem Üçülü” topluluğu, verdikleri dinleti programı ve eserler şöyle:

     F. Mazas Op. 18 (İki Keman ve Viyola için Üçül), Allegro non troppo, Allegro moderato, Rondo-Allegretto, P. Crémont (İki Keman ve Viyola için Üçül), Allegro moderato, Andantino poco Allegretto, Andrea Ferrante (Un Tramonto - İki Keman ve Viyola için Üçül)

     www.tarsushaber.com sitesinden alınmıştır. - 15.04.2012, Pazar

     Ansiklopedi'den küçük bir bilgi notu: Bu dinletide Andrea Ferrante'nin yaratısı çalınmamıştır.




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796838
Online Ziyaretçi Sayısı:20
Bugünlük Ziyaret :1208

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.