10.06.2012 / Son Durumu Nasıl?

Bengü Ameliyatta


     Sancaktepe’de geçirdiği trafik kazasında burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde kesiler oluşan sanatçı Bengü Erden’in operasyon geçirdiği bildirildi.

     Bengü Erden’in basın danışmanı Özgür Aras tarafından yapılan açıklamada, şarkıcının sevk edildiği “Acıbadem Maslak Hastanesi”nde estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı Doç. Dr. Şükrü Yazar tarafından ameliyata alındığı belirtildi.

     Operasyonun yaklaşık 1.5 saat sürdüğü ifade edilen açıklamada, ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Yazar’ın, Bengü’nün hastaneye geldiğinde burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde ise kaza nedeniyle oluşmuş kesiler bulunduğunu, genel anestezi altında gerçekleştirdikleri operasyonda öncelikle burundaki kırıklığa müdahale edildiğini, ardından ise yüzünde ve vücudundaki yaraların temizlenerek kesilerin onarıldığını kaydettiği bilgilerine yer verildi.

     Bengü’nün tedavisinin birkaç gün daha devam edeceği belirtildi.

     Ankara’daki programının ardından İstanbul’a dönmekte olan, Bengü Erden (33) ile koruması Ümit Özer’in içinde bulunduğu, Salih Yağlıcı idaresindeki 06 YT 072 plakalı minibüs, bu sabah saatlerinde “Tem Otoyolu Çamlıca Gişeler”e yaklaştığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarpmıştı. Kazada Özer olay yerinde hayatını kaybetmiş, şarkıcı Bengü ile şoförü de yaralanmıştı.

     Gazete Vatan - 10.06.2012, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769735
Online Ziyaretçi Sayısı:34
Bugünlük Ziyaret :968

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.