23.06.2012 / 'Suriye'yi İşgal Etmeliyiz'

Doğan, Nihat

     Ünlüler “Twitter”dan jetimizin düşürülmesine tepki gösterirken Nihat Doğan bir seviye ileri gitti.

     Bir Türk savaş uçağının Suriye tarafından düşürülmesinin ardından başkent Ankara soğukkanlılığını koruyor. Buna karşın magazin dünyasının bazı ünlüleri Suriye ile savaşa girilmesi konusundan çoktan görüş bildirdi bile.

     Dün gece, Türk savaş uçağının Suriye tarafından düşürüldüğünün ortaya çıktığı andan itibaren klavye başına geçen ünlüler sosyal paylaşım sitesi “Twitter”da duygularını yazıya döktü.

     Erol Köse ve Atilla Taş gerekirse savaşa girilmesi konusunda görüş bildirirken Nihat Doğan, gece boyunca kendisine karşı çıkanlara “Suriye’ye gereken cevabı vermeliyiz” tezini savundu.

     Gece boyunca “savaşmalıyız” tezini savunan Doğan, görüşlerine karşı olanlara cevaben “Tatlı su kurnazlarına sesleniyorum. Sizin gibi yurtta savaş, cihanda barış demiyorum” notunu düştü. Doğan kafa karıştıran “Hem içeride kardeşlerin birliği için #SavasaHayir hem dışarıda gökkuşağı altında huzurlu mutlu oynayan cocuklar icin cihanda #SavasaHayir” notuyla takipçilerine veda etti.

     İşte Nihat Doğan’ın O Tweetleri:

     32 yıldır bu ülkede kardeş kardeşi öldürüyor, kardeş kardeşe düşmanlık ediyor ve siz bir kez olsun #SavasaHayir demediniz, diyene küfür ettiniz.

     8 askerimiz şehit olduğunda 5 gündür Kandil’i işgal planları yapanların uçağımızı düşüren Suriye’ye karşı geri vites yapması neyin kafası.

     İçimizdeki savaşın sona ermesi için dışarıyla savaş şart... Tekrar beraber can vermeli beraber ağlamalı kardeş olduğumuzu hatırlamalıyız...

     Hali hazırda Suriye kendi içinde muhaliflerle çatışıyorken bu fırsatı kaçırmayıp Suriye’yi işgal etmeliyiz. Yoksa New Ottoman yalan olur...

     Böyle korkaklığa devam ettikçe daha çok askerimize çuval geçirir, gemi basar, sivillerimizi öldürür uçak düşürürler. Üstüne özür dileriz.

     Korkak insanların, korkak devletlerin büyüme şansı yoktur. Korkaklar kahraman olamaz, bunu kafanıza sokun klavye Spartacus’leri. Sevsinler sizi.

     Gazete Vatan - 23.06.2012, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772009
Online Ziyaretçi Sayısı:37
Bugünlük Ziyaret :1083

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.