03.06.2012 / 'Eşimin 41 Kilo Altını Amcasında Saklı!'

Özhan - Hatice, Ahmet


     Hatice Özhan, avukatı Gözde Egemen aracılığıyla mahkemeye başvurup, eşinin serveti hakkında iddialarda bulundu.

     Hatice Özhan, boşanma davası açan eşi Ahmet Özhan’a karşı dava açtı ve “Parasız değil, yüklü miktarda altınını amcası saklıyor” diyerek 1.5 milyon maddi, 1.5 milyon manevi tazminat istedi.

     Türk müziğinin usta yorumcusu Ahmet Özhan, “Eşim ilk evlendiğimiz günden beri ‘beni başka bir kadınla aldatıyor’ diyerek iftira atıyor. Yıllarca sustum. Yaptıkları bana sponsorlarımı kaybettirdi. Kirada yaşıyorum” diyerek eşine boşanma davası açmıştı. Bu iddiaların ardından Hatice Özhan dün “Kadıköy Aile Mahkemesi”nde avukatı Gözde Egemen aracılığı ile Özhan’a karşı dava açtı. Dava dilekçesinde şu iddialar yer aldı:

     - 2 yıl öncesine kadar son derece uyumlu, mutlu ve huzurlu bir şekilde sürdürdüğümüz evliliğimizden 25 ve 23 yaşlarında iki çocuğumuz bulunmaktadır. Ancak evliliğimiz eşimin eve sürekli sabaha karşı gelmeye başlaması, cep telefonuna sıklıkla gelen mesajlar, gizemli arama ve telefon konuşmaları ile bozulmaya başlamıştır.

     - Eşim Filiz Akbulut adlı bir kadınla dini nikah kıydığını çocuklarımın yanında itiraf etti.

     - Eşimin devlet memuru olarak maaşı ve kira gelirleri ayda toplam 20.000 TL tutarındadır. Bunun dışında sanatçı olduğundan yer aldığı extra programlarla birlikte aylık kazancı ortalama 150 bin TL’dir.

     - Kadıköy’deki aile konutunun dışında, eşimin Kadıköy’de başka bir evi, İstoç’ta bir dükkanı, Caddebostan’da biri yüzde 50 hisseli toplam 3 dükkanı, Çerkezköy’de tripleks villası bulunmaktadır.

     - Eşim çocuklarımıza ‘bana bir şey olursa altın olarak yaptığım birikimler Tevhid amcanızda’ diyerek Tevhid Ertörer’den nakit para karşılığında altın almıştır. Ertörer, parçalar halinde 12 kilo has altın, 9 kilo 313 gram has altın, 8 kilo 791 gram has altın, 11 kilo has altını eşim adına saklamaktadır.

     - Bir ömür süreceğini beklediğim evliliğim eşimin ağır kusurlu davranışlarından dolayı sona erdiği için 1 milyon 500 bin TL maddi, 1.500.000 TL’de manevi tazminat ve gayrımenkullerin üzerine de tedbir konulmasını talep etmekteyiz.

     Gazete Vatan - 03.06.2012, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769983
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :990

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.